Потерта цегла та газон: Настя Каменських показала свій будинок, де вже немає місця Потапу – чи ще є?

Настя Каменських повернулася до України та насолоджується моментами, проведеними у своєму улюбленому будинку під Києвом, по сусідству з Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим.

В останні два з половиною роки одна з найбільш обговорюваних пар в українському шоу-бізнесі – співачка Настя Каменських разом зі своїм чоловіком-продюсером Олексієм Потапенком багато часу проводять за кордоном. Обидва намагаються збудувати там кар’єру, про що регулярно розповідають у своїх соціальних мережах. А сьогодні, 15 серпня, стало відомо, що Настя перебуває в Україні.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, вранці в мікроблозі Каменських з’явилися фотографії, які були зроблені в її будинку, розташованому в елітному селищі під Києвом по сусідству з ще однією відомою зірковою парою українського шоу-бізу – Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим. На фотографії зображений вид із вікна, на якому видніється частина стіни з потертою цеглою, ідеальний зелений газон, дерева та величезна ялинка, що росте прямо посередині ділянки. Судячи з коментаря, Настя прямо зараз насолоджується перебуванням у своєму улюбленому будинку, в якому багато років жила з Потапом.

Настя Каменських показала свій будинок
Настя Каменських показала свій будинок

Зазначимо, що до війни в Україні Настя Каменських часто показувала свій будинок, де проводила час із чоловіком, а іноді влаштовувала затишні посиденьки з друзями.

Настя Каменських показала свій будинок
Настя Каменських показала свій будинок

Після повномасштабного вторгнення пара майже рік провела за кордоном, а після повернення почали з’являтися перші чутки про їхнє розлучення. Самі артисти стверджують, що досі перебувають у шлюбі. Проте, блогер Богдан Беспалов, посилаючись на інформацію своїх джерел із близького оточення Каменських, доводить, що Настя та Потап вже давно живуть різними життями, окремо один від одного. Нібито, співачка має чоловіка, який допомагає їй просувати кар’єру за кордоном. Потап теж вже не одинокий.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.