“Ти робиш дичину”: друг Ірини Горової розповів, як вона насправді реагує на критику екс-чоловіка Потапа

Близький друг Ірини Горової розповів, як вона насправді реагує на критику у сторону екс-чоловіка Потапа. Як відомо, раніше усіма правдами та неправдами вона вступалася за продюсера.

Але судячи з усього, ці декілька років надзвичайним чином змінили продюсерку, адже зараз від неї неможливо почути речей, які раніше вона завжди говорила на адресу екс-обранця. Ірина Горова активно відповідала на найрізноманітніші питання стосовно колишнього обранця і навіть запевняла, що він не здатен на подружню зраду.

Але після розірвання їхньої співпраці ситуація кардинально змінилася. Зокрема, Ірина припинила хвалити колишнього і заявила, що їх більше нічого не об’єднує, окрім спільного сина Андрія.

А зокрема, Ірині доводиться слухати вельми критичні і навіть скандальні зауваження на адресу чоловіка. Нещодавно її підопічний та друг Otoy розповів, як вона реагує на це.

Otoy розповів, як Ірина Горова реагує на його критику поведінки Потапа

Ірина Горова показала, як проводить час з Євгеном Галичем вдома
Otoy розповів, як Ірина Горова реагує на його критику поведінки Потапа

Так, виконавець зізнався, що вона терпляче ставиться до цього і взагалі ніяк не реагує. Виконавець в свою чергу говорить про те, що не збирається замовчувати скандальні речі. Мовляв, якщо робиш дещо скандальне, то це не залишається непоміченим.

Нагадуємо, Потап вже на початку 2022-го опинився в Іспанії і не повертався до України більше, ніж півроку. Пізніше він все ж таки влаштував поїздку, але вона тривала недовго. Окрім того, артист випустив декілька композицій, які викликали гнів у публіки, адже малися проблеми з трактуванням. Творчість та поведінку продюсера неодноразово критикували та піддавали сумнівам.

“По-перше, в Іри з Олексієм дитина. І це означає, що я критикую батька її дитини. Ти можеш бути батьком, матір’ю, ким завгодно, але якщо ти робиш якусь дичину, ти робиш дичину. І що може сказати людина, яка була максимально близькою до тебе, якщо ти реально це робиш? Ніяк не реагує. А як вона може відреагувати?”

При цьому виконавець наголосив, що вони з Іриною Горовою друзі, а це означає, що вони мають бути відвертими.

Схожі статті

Що відомо про хворобу Андрія Данилка, від якої він не міг вилікуватися роками: не давала спати, і не тільки

Що відомо про недугу Андрія Данилка, про яку його близькі говорили журналістам роками. Через неї набрав вагу, не міг спати, і не тільки. Деталі в матеріалі.

Спеціаліст оцінив зовнішність Потапа та розкрив його таємниці: “Не дотримується здорового способу життя”

Відомий артист Потап активно транслює своє життя за кордоном у соціальних мережах. Важко не помітити, що останнім часом чоловік сильно змінився.

Заради іспанського нареченого хоч на край світу: зрадниця Ані Лорак покинула Москву та виїхала за кордон

Днями Ані Лорак отримала пропозицію руки і серця від свого іспанського бойфренда, а тепер стало відомо, що співачка виїхала за кордон. Мова йде про еміграцію?

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.