Хороми ви там не побачите: Винник показав свою скромну квартиру в Німеччині – є сірий стілець та торшер

Після звинувачення у брехні від продюсерів на зв'язок вийшов Олег Винник. Відео було записано в німецькій квартирі, де він живе після того, як втік з України.

Після свого несподіваного зникнення співак Олег Винник дуже довго не виходив на зв’язок. Вся інформація про нього виходила від близьких друзів та представників фан-клубу, які запевняли, що артист виїхав за кордон ще до початку війни через хворобу. Проте, продюсер Вадим Лисиця днями спростував інформацію та звинуватив артиста у брехні. Нібито Вінник залишив Україну 25 лютого в багажнику автомобіля дружини свого екс-продюсера Олександра Горбенка. Дісталося і керівниці фан-клубу Валерії Барон, яка, як запевняє продюсер, цілеспрямовано вибілює репутацію артиста.

Олег Винник з очільницею свого фан-клубу Валерією Барон
Олег Винник з очільницею свого фан-клубу Валерією Барон

На тлі цієї історії на зв’язок зненацька вийшов сам Олег Винник. Проте співак не став розповідати, як і коли перетинав кордон, а просто анонсував вихід своєї нової пісні.

Зважаючи на все, відео було записано в його квартирі в Німеччині, яка виглядає дуже скромно. На перших кадрах з’являється порожній стілець сірого кольору, що стояв навпроти кута. Одна зі стін, на якій висіла картина, була бежевого кольору, друга гірчичного. По тіні видно, що осторонь стоїть щось схоже на тумбу з торшером. Згодом різко з’являється Винник і починає своє звернення до шанувальників.

Олег Винник показав свою скромну квартиру в Німеччині
Олег Винник показав свою скромну квартиру в Німеччині

Нагадаємо, протягом двох з половиною років про Олега Винника ходило чимало чуток. Найпоширеніший, що співак дуже хворий, тому не може вийти на зв’язок. Потім артистові почали приписувати різні хвороби, зокрема онкологію. Після виходу інтерв’ю Вікторії Курочці все стало ще загадковіше. Винник зізнався, що справді хворів, але яким захворюванням уточнювати не став. А ось скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що артист та його бек-вокалістка Таюне, яка теж перебуває в Німеччині, справді зверталися до клініки, але із зовсім іншим запитом і стосується він косметології.

Схожі статті

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.

Неймовірні хвилі та кадри на Дніпрі: 7-річний син Юрія Горбунова став професіоналом із серфінгу

Катя Осадча та її 7-річний син Іван продовжують дивувати українців своїми досягненнями з серфінгу на Дніпрі. Вони "стоять" на дошці так, що хвилі здіймаються вище них самих.