Не перевершив Притулу, але перевершив Потапа: Богдан Буше потрапив у гучний скандал – “Нова стадія крінжа”

Популярний український блогер та телеведучий Богдан Буше потрапив у гучний конфуз. Шанувальники не стали мовчати і одразу відреагували на ситуацію.

Як відомо, останні декілька років кар’єра Богдана Шелудяка стрімко рухається вверх. Зірка з’являється на телебаченні, у різних проєктах, має величезну аудиторію в Instagram.

У зв’язку з цим знаменитість має можливість займатися благочинністю. Власне, зірка часто влаштовує різноманітні збори, нагадує світу про Україну, привертає увагу до актуальних проблем. Не обходиться і без гумору, який так високо цінується користувачами.

Богдан Буше потрапив у скандал через свої висловлювання

Богдан Буше привіиав маму з днем народження
Богдан Буше потрапив у скандал через свої висловлювання

Але чим активніша діяльність, тим менша імовірність того, що вдасться уникнути конфузу чи скандалу. Нещодавно Богдан потрапив у вельми неприємну ситуацію через відео про “складне життя блогерів”. За сюжетом чоловіки зустрілися та говорили про роботу. Вони наголосили на важливості відпочинку. До них підійшов інший чоловік і дорікнув, що блогери порівняли втому від знімань відео з службою.

На це блогери відповіли, що багато допомагають і “кожен має бути на своєму місці”. Також за них заступився військовий, який наголосив, що ця робота дуже важлива.

Богдан Буше потрапив у скандал через свої висловлювання

Публіка відреагувала на даний контент вельми суворо. Посипалися коментарі, в якому дане відео називали “наступним рівнем крінжа”. Богдан Шелудяк не став виправдовуватися, визнав свою помилку і незабаром видалив відеоролик, підтвердивши, що це крінж.

Варто відмітити, що за ці 2 з половиною роки мало кому вдалося уникнути скандалів. За свої висловлювання поведінку чи контент негативну оцінку від публіки отримали Потап, Настя Каменських, Оля Полякова, Наталія Могилевська, Маша Єфросиніна, тощо. Але завдяки активній волонтерській роботі також велика частина телевізійників, такі як Сергій Притула, Леся Нікітюк, Ольга Мартиновська отримали велику кількість позитивних відгуків від аудиторії.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.