У Могилевської не було шансів: у кого Влад Яма насправді закохався, поки їв та танцював з відомою співачкою

У той час, коли Влада Яму підозрювали в романі з Наталею Могилевською, чоловік будував стосунки з жінкою, яка прикрашає його життя й донині.

Поки відомий український хореограф Влад Яма витанцьовував на паркеті з Наталею Могилевською, шанувальники сподівалися, що їх поєднує не лише любов спільне шоу. Зірки ж, у свою чергу, не спростовували пліток, що ширилися навколо їхнього тандему. Проте, все це виявилося марним, адже саме в цей час, танцюрист почав будувати стосунки з іншою.

Як стало відомо потім, Яма зустрів своє кохання приблизно тоді ж, коли взяв участь в першому сезоні популярного шоу “Танці з зірками”. У 2007 році в одному зі столичних нічних клубів, вже популярного на всю країну хореографа представили вродливій жінці. Для Влада, це будо кохання з першого погляду, чоловік зрозумів, що має аби що завоювати серце обраниці.

Влад Яма показав, на кого проміняв Могилевську
Влад Яма показав, на кого проміняв Могилевську

А ось Лілінана, навіть не розуміла, хто цей молодик, що запросив її на танець. У жінки зламався телевізор, тож вона нічого не знала ні про шоу, ні про його учасників. Вона просто відповіла чоловікові взаємністю.

“На момент знайомства я була не в курсі, що майже вся країна його знає.А у мене просто банально був зламаний телевізор…”, – розповідала жінка.

Стосунки пари розвивалися дуже повільно. Влад зізнавався, що просто боявся злякати кохану, тож не поспішав висловлювати свої почуття. Крім того, за два роки після знайомства пара розбіглася. Цього разу Ліліана налякала Влада, адже він не представляв її, як свою кохану та залишався завидним холостяком для публіки. Ревнощі підштовхнули його до розриву.

Влад Яма показав, на кого проміняв Могилевську
Влад Яма показав, на кого проміняв Могилевську

Вже за два місяці, Яма зрозумів, що не може без коханої та повернув її. Проте, з пропозицією руки та серця, хореограф не поспішав. Знадобилося ще 5 років, аби він наважився освідчитися. Наразі, пара у шлюбі вже майже 9 років. Вони спільно виховують сина Леона, який з’явився на світ за рік після їх весілля.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.