Не пес Дюк, але теж хороший хлопчик: В’ячеслав Узелков показав пса, який його радує замість Боржемської

Суперечки між Мариною Боржемською та В'ячеславом Узелковим не вщухають навіть через багато років після розлучення. Тому деякою мірою вони присутні в житті одне одного. Але для них важливіші інші.

Людська доброта є особливо важливою у наш час. І найперше це стосується відношення до тварин, які зазвичай неспроможні потурбуватися про себе самостійно. Це чудово розуміє В’ячеслав Узелков, у якого є чудовий пес Тор. Світлини свого улюбленця колишній боксер нещодавно показав своїм підписникам. Можна помітити, що пес справжній красень!

В'ячеслав Узелков показав врятованого ним пса Тора після 2.5 років життя у родині
В’ячеслав Узелков показав врятованого ним пса Тора після 2.5 років життя у родині

Тор став частиною сім’ї Узелкова у квітні 2022 року. Ексбоксер зустрів його біля тренажерного залу, куди тварина прибігала, щоб її погодували. Песику тоді було близько 5-6 місяців і спершу В’ячеслав думав, що у нього є власна родина. Але коли візити до залу стали регулярними, то спортсмен зрозумів, що собаку просто покинули, тому вирішив взяти його до себе.

І ось понад два роки в Узелкова є вірний друг, а у Тора — сім’я, яка ніколи його не зрадить. До слова, обручку для нової коханої нещодавно В’ячеслав показав саме поруч зі своїм псом, що вкотре доводить його важливість, як члена родини. Нагадаємо, що такий жест він зробив після гучного скандалу навколо його ексдружини Марини Боржемської та сина Роберта.

В'ячеслав Узелков показав, з ким живе після розлучення з Боржемською
В’ячеслав Узелков показав, з ким живе після розлучення з Боржемською

Нагадаємо, що Марина звинуватила спортсмена у насильстві. Боржемська зазначила, що він дозволяв собі не тільки моральний тиск, але й міг підняти на колишню дружину руку. В’ячеслав спростовував усі подібні заяви та стверджував, що Марина налаштовує дітей — експодружжя має спільну доньку Олівію сина Роберта — проти нього та обмежує їхнє спілкування.

Крапку у цьому поставив син Узелкова, який зараз знаходиться в Ізраїлі. Він зазначив, що не спілкується з батьком із власного бажання. Причина у тому, що В’ячеслав ніколи не був добрим до нього, а часто навіть робив погано. При цьому у публічному просторі ексбоксер говорив про несправедливість щодо себе та поливав інших брудом. Цього Роберт не міг стерпіти.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.