Із трьома величезними валізами: як Винник під синім пледом ховався на кордоні – екс-продюсер видав деталі

У Мережі з'явилися нові подробиці виїзду Олега Винника та його дружини Таюне за кордон. Екс-продюсер Олександр Горбенко мовчав понад два роки, але зараз його прорвало.

Після того, як Олег Винник оголосив про вихід нової пісні та записав звернення до шанувальників та про цю “сенсаційну подію” повідомила його віддана шанувальниця та засновниця фан-клубу Валерія Барон, у коментарі до фанатки прийшов екс-продюсер артиста Олександр Горбенко, який розповів те , про що мовчав два з половиною роки.

Винник разом із екс-продюсером Олександром Горбенко
Винник разом із екс-продюсером Олександром Горбенко

Колишній друг та колега видав сенсаційні подробиці виїзду Винника за кордон, які повністю спростовують слова самого співака. Так, у своєму інтерв’ю Вікторії Курочці рік тому “ватажок вовчиць” повідомив, що перетнув кордон 26 лютого 2022 року і при цьому вивозив із собою багато людей, проте, як стверджує Горбенко, Винник та Таїсія Сватко виїхали 27 лютого в машині його дружини.

Крім співака та бек вокалістки в автомобілі знаходилися дочка, теща та домашні вихованці продюсера. Артист зателефонував вранці 24 лютого і попросив дочекатися його та Таюні, а за годину вже приїхав із трьома величезними валізами, які ледве влізли до багажника. Перетинаючи державний кордон, Винник ховався між тещею та дочкою Горбенка під синім пледом, який потрібний був для маскування. За кермом була Таюне, оскільки дружина продюсера відмовилася порушувати закон.

Екс-продюсер Винника видав деталі втечі співака за кордон
Екс-продюсер Винника видав деталі втечі співака за кордон

Нагадаємо, що на момент 27 лютого 2022 року вже діяв закон, який забороняв залишати країну чоловікам до 60 років. У коментарях також з’явилася дружина Горбенка Ніна, котра повністю підтвердила слова чоловіка.

Нагадаємо, що в момент незаконного перетину молдавського кордону навесні 2022 року було затримано сина та онука Софії Ротару. Руслан та Анатолій Євдокименко за гроші намагалися залишити Україну на човні у супроводі місцевого провідника. Фото, на яких син та онук легендарної артистки разом з іншими втікачами стоять уполіцейському відділку, облетіло весь інтернет.

Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України
Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України

Невдовзі батька та сина Євдокименка відпустили. Подейкують, не без участі зіркової мами та бабусі. Втім, пізніше Анатолія все-таки вдалося залишити країну. Наразі онук Ротару перебуває в Європі, де намагається будувати музичну кар’єру

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.