“Так вийшло”: 24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Володимира Остапчука

Бажання знати про колишніх тією чи іншою мірою характерно для багатьох людей. А якщо персона відома, то про це хоче знати ще й аудиторія. Тому у Полтавської часто запитують про стосунки до Остапчука.

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук — чудова пара. Після розлучення шоумена з Христиною Горняк багато хто очікував, що з Катею його стосунки також будуть недовгими. В доказ цьому часто наводили значну різницю у віці. Насправді ж вона бентежила й подекуди продовжує бентежити виключно публіку. Саме подружжя не бачить проблеми у віці, оскільки почувається комфортно поруч. Та й у батьків Полтавської вона практично така ж — 12 років.

Тому всі хейтери зрештою залишилися ні з чим, а Катерина та Володимир оголосили, що їхня сім’я не тільки залишається міцною, але ще й незабаром поповниться новим членом. Родина Остапчуків зараз чекає на сина Тимофія. Для Каті це буде перша дитина, для Володимира — вже третя. І поки Полтавська багато часу проводить вдома, вона спілкується з підписниками.

24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Остапчука
24-річна Катерина Полтавська розповіла про те, хто у неї був до Остапчука

Одним з питанням, яке зацікавило її шанувальників, стали попередні стосунки з хлопцями. Причому по якість причині акцентували саме на близькості. Втім, Катя щиро відповідає на всі питання. Володимир був для неї першим у всьому. Це стосується навіть поцілунків. Тобто вперше Полтавська поцілувалася лише у 22 роки та не вважає це чимось поганим.

Але також дівчина не вбачає проблеми у зворотній ситуації. Все залежить від людини та її почуттів і бажань. Відсутність взаємин з іншими чоловіками для Катерини не була пов’язана з поглядами. Просто все склалося таким чином, оскільки красуня не бажала розмінюватися на “щоб було”. При цьому вона абсолютно толерантна до вибору інших людей, бо важливими в оцінюванні особистости для Полтавської є зовсім інші фактори.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.