Злата Огнєвіч повторила образ героїні з улюбленого кіно, але щось пішло не так: Трініті на український манер

Співачка Злата Огнєвіч уже встигла приміряти на себе багато різних образів, починаючи від казкових відьом, закінчуючи героїнею улюбленого голлівудського фільму. Що з того вийшло?

Останнім часом кар’єра співачки Злати Огнєвіч різко пішла вгору. Знаменитість багато гастролює, регулярно записує нові пісні, на які знімає барвисті кліпи, постійно знімається у фотосесіях, де приміряє на себе різні, часом дуже незвичайні образи.

Так, напередодні 39-річна Злата Огнєвіч оприлюднила на сторінці в Інстаграм кадри з фотозйомки, яка навіяла їй спогади про її улюблений голлівудський науково-фантастичний фільм “Матриця”, що вийшов на екрани 1999 року. Зважаючи на все, головним тригером її спогадів став образ, у якому вона знімалася у фотосесії. У кадрі Злата з’явилася в трикотажному топі з відкритими плечима і ременем на грудях, лаковій макро-спідниці, високих чоботях-ботфортах на шпильці і рукавичках до ліктів. Доповнили образ укладання з мокрим ефектом та яскравий макіяж з червоними губами.

Ймовірно, Злата уявляла себе героїнею фільму “Матриця” – дівчини-хакери, яка працює на Морфеуса. Однак, крім чорного кольору та лакового вбрання нічого спільного з образом Трініті в образі Злати не було видно. Важко уявити, щоб старший офіцер корабля «Навуходоносор» з’явилася у кадрі в міні та з яскравими червоними губами.

Зазначимо, що напередодні Злата Огнєвіч записала саундтрек до українського фільму “Конотопська відьма”, де з’явилася у неймовірно гарному костюмі, який виготовляли спеціально для артистки кілька місяців. Сукня складалася із чотирьох видів тканини. У створенні образу було задіяно понад десять відтінків синього кольору. Особливо копіткою була робота над крилами, де кожна пір’їнка вирізувалась і пришивалася вручну. Насправді костюм вийшов неймовірно красивим – справжній шедевр!

А що ви скажете з цього приводу? Чий образ у виконанні артистки вам сподобався?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.