“Надзвичайно важлива подія”: Дорофєєва стала обличчям Times Square у Нью-Йорку і пояснила, як це сталося

Сьогодні Надя Дорофєєва є однієї з тих українських знаменитостей, які активно розвивають та популяризують нашу культуру. Зірка похвалилася, що тепер вона це робить не лише в Україні, а також у США.

Сьогодні Spotify є безумовним лідером серед стрімінгових платформ у всьому світі. Тому зірки дуже пишаються, коли досягають успіхів саме на цій платформі. Це можна сказати й про Надю Дорофєєву, чиї треки регулярно потрапляють до рейтингу найкращих в Україні, утримуючись в чартах місяцями. Але Spotify для співачки — не лише майданчик для розміщення нових пісень.

Нещодавно Дорофєєва приєдналася до дуже крутої ініціативи під назвою EQUAL. В рамках цього проєкту Spotify хоче підтримувати жінок, бо в музичній індустрії найчастіше і найбільше увагу отримують чоловіки. Але сервіс вважає, що роботи жінок заслуговують значно більшої популярності. Тому Spotify створює спеціальні плейлисти, де публікуються лише жіночі треки.

Надя Дорофєєва приєдналася до проєкту EQUAL від Spotify
Надя Дорофєєва приєдналася до проєкту EQUAL від Spotify

Такі плейлисти існують і для глобального ринку, і для українського. Надя Дорофєєва з новою піснею “Нітрогліцерин” потрапила одразу в обидва, чим похвалилася перед своєю аудиторією. Але на цьому досягнення Наді не закінчилися, бо артистка також з’явилася на Times Squere.

Ні, не просто, як туристка. Минулого року співачка дійсно відвідала Нью-Йорк, завітавши до однієї з найпопулярніших площ світу. А вже сьогодні її світлина прикрашає білборд на Times Square, де його можуть наживо побачити мільйони людей! Коли Надя робила це фото, то не здогадувалася, де саме воно опиниться. Але вона надзвичайно рада такому результату!

Надя Дорофєєва пояснила, чому пишається тим, що знаходиться на Times Square у США
Надя Дорофєєва пояснила, чому пишається тим, що знаходиться на Times Square у США

І радіє вона не лише через власне досягнення, а й тому, що завдяки появі українських жінок, артисток у світових рейтингах дозволяє просувати українське навіть далеко за кордоном. Це додатково мотивує Дорофєєву та дарує ще більше енергії при створенні нових проєктів!

Схожі статті

Все йде за планом: молода дружина Павліка показала, як круто змінилося її життя – почала із пластики носа

Четверта дружина 58-річного Віктора Павліка склала план, яким слідує чітко за графіком. Як змінилося життя 30-річної Каті Рєпяхової за останні три роки.

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.