Онука Софії Ротару стала “пляжною богинею”: відома модель показала, що для цього потрібно одягнути

Солідно, стильно і по-багатому можна виглядати навіть на пляжі. У цьому можна на 100% переконатися, поглянувши на відому модель і онуку Софії Ротару, Соню Євдокименко.

Відома модель Соня Євдокименко, яка є онукою української естрадної співачки Софії Ротару, виглядає справжньою пляжнею Богинею. У бежевому купальнику, топ якого аж занадто прикриває її верхню частину тіла, а також плавки з високою посадкою, вона крокує у безмежно прозорій воді. Як для моделі вона напрочуд обрала дуже і дуже закритий купальник, ніби щось від усіх хотіла приховати. Але з її вагою і красою, ховати просто немає чого!

До всього цього онука Софії Ротару одягла довгий білосніжну накидку, яка з одного боку нагадує розстібну сукню, а з іншого — солідний “халат на вихід”. Він має мережеві візерунки (вставки) у формі листочків із дерева, а ще — широке кружевне мереживо по всьому низі вбрання. Свій образ вона довершила гарними та чорними окулярами округлої форми. Своє волосся зірка зачесала назад. Помітно, що ще зовсім нещодавно вона сама купалася в цій прозорій воді, яку всім демонструє на фото, адже її зачіска ще не встигла висохнути від води.

 

Онука Софії Ротару показала пляжний образ для кожної жінки
Онука Софії Ротару показала пляжний образ для кожної жінки

Всі свої stories у соцмережі Instagram Соня Євдокименко завжди підписує дуже гарним шрифтом. Текст завжди починається з курсиву. Сьогодні вона підписала свої світлини наступним текстом: “Beach Days. Wearing “Estelle”, що в перекладі означає “Пляжні дні. Одягнена Естель”. На наступній світлині знаменитість вказала текст: “Alla spiaggia”, що в перекладі означає: “Алла Спиаджа”. Також вона зробила посилання і на саму сукню, яка на ній одягнена. Все таки, даний вид вбрання, що на ній, є сукнею. У цьому образі відпочивати і ходити пляжем можуть лише справжні Богині. Оскільки, цей образ не може не вразити кожного!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.