“Гукала коалу”: 31-річна Христина Соловій показала, як проводить час після розставання з Сергієм Жаданом

Українська "пташка" Христина Соловій вирішила трішки відпочити від творчості та скандалів і відправилася до Австралії. Там вона зустріла кількох подруг, але не порозумілася з коалою.

Наразі Христина Соловій відпочиває від концертної діяльності. Найближчий виступ артистки запланований на вересень, а концертний тур Україною почнеться аж наприкінці жовтня. Тому дівчина має можливість відпочити, для чого вона відправилася до екзотичної Австралії.

Христина Соловій відвідала Австралію та показала красивих місцевих птахів
Христина Соловій відвідала Австралію та показала красивих місцевих птахів

Співачка показала “подружок”, яких там знайшла. Найбільш охочими до дружби виявилися чайки, яких біля узбережжя можна побачити десятки та навіть сотні. Також Христина змогла побачити лорікета веселкового — різнобарвного папугу, який є найпоширенішим різновидом птахів у Австралії. Але головною пташкою, звісно ж, була сама Соловій.

Також дівчина показала красиву австралійську природу. Серед неї вона хотіла знайти коалу. Проте тварина, за словами артистки, нині дуже зайнята у лісі. Та сама фраза “Гукала коалу” сподобалася Анатолію Анатолічу. Він навіть запропонував їй назвати одну з пісень саме так, напевно, забувши, що у співачки вже є композиція, яка називається “Коала”.

31-річна Христина Соловій спробувала зайти коалу в Австралії
31-річна Христина Соловій спробувала зайти коалу в Австралії

Христина — дуже красива та талановита дівчина. Але вона вміє привертати до себе увагу не лише творчістю або цікавими подорожами. Однією з тем, завдяки якій обговорення співачки у мережі значно оживилося, стали її стосунки з письменником і музикантом Сергієм Жаданом.

Хоча у коханні немає нічого поганого, але скандальність цих взаємин була у тому, що кожен у парі на момент їхнього початку не був самотнім. Христина мала коханого хлопця, а у Жадана навіть була дружина Ірини Куніцина, з якою Сергій подав на розлучення лише у 2023 році.

Сергій Жадан та Христина Соловій на кадрі з кліпу до пісні Юність. Джерело: YouTube-канал Христина Соловій
Сергій Жадан та Христина Соловій на кадрі з кліпу до пісні Юність. Джерело: YouTube-канал Христина Соловій

Красива пара, на жаль, не склалася. Причина була дуже банальна — відсутність справжнього кохання. Соловій зізнавалася, що вона побудувала для себе ілюзію, бо прагнула відповісти на почуття Сергія взаємністю. Але зрештою Христина закохалася в іншого чоловіка.

Також дівчина “прославилася” завдяки використанню “нелітературної лексики” на сцені у Чорноморську, через що її навіть притягнули до відповідальності. Цю ситуацію, до слова, прокоментував Жадан, зазначивши, що всіх обурили зовсім не сказані нею слова, а сенс, закладений в них Христиною. А ось думка аудиторії щодо дій Соловій розділилася.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.