Від “Фабрики зірок” до дружини і мами: MamaRika зробила фото в роздягальні і заявила, що не шкодує ні про що

Захват і позитивні враження можна отримати від нової фотосессії співачки MamaRika. А ще мотивацію бути такою ж гарною і в такій же формі після народження дитини.

Гортаючи стрічку новин у соцмережі Instagram не може не “кинутися” в очі нова фотосессія української співачки й авторки пісень MamaRika. Вона стала популярною завдяки участі у двох сезонах “Фабрики зірок” під старим псевдонімом Еріка. Нині вона відома не лише співачка, а й мама та дружина. Після народження сина зірка привела себе в ідеальну форму, чим довела це в своїй останній зйомці.

Худа, струнка, зі гарними вилицями на щоках, підтягнутими стегнами і ніжним та “зібраним” животиком… Саме так нині виглядає MamaRika у якої вже є трирічний син. На першій світлині фотограф акцентував свою увагу на більш “крупному плані” — обличчі зірки. Тут чудово можна розгледіти і насичений макіяж: сріблясто-коричневі тіні на повіках, підводку, насичений олівець для очей. Для своїх губ MamaRika обрала блиск темно-червоного кольору. А тон кольору олівця ще темніший, майже темно-коричневий.

Колір волосся у співачки лишається незмінним — червоним, але від світла під час зйомки він здається більше насичено-червоним, ніж є зазвичай. Манікюр знаменитість зробила суто білого кольору, довгої довжини. Під колір манікюру, імовірніше всього, підбирався й одяг: біла майка та біла білизна. На руках зав’язки, схожі на ті, які обирають під час занять спортом для збереження своїх зап’ястків. Така спортивна фотосессія, ніби вона жінка-боксер у small-версії.

Свою зйомку сама MamaRika прокоментувала тим, що це “гаряче підвезли”. І що це вона виглядає так гарно після того, як минуло більше шість місяців із того моменту коли їй робили операцію. Так, після того, нині їй можна вже все. Вона вже немає ніяких рекомендацій, порад і обмежень від лікарів, які мала дотримуватися раніше.

Крім цього, вона додала, що вона не шкодує ні про що (мається на увазі цю фотосессію). Такою “гарячою” вона себе ще не почувала. І лише дівчатам в цьому житті вирішувати, що і як робити зі своїм тілом.

“Кайфуйте від себе, любіть себе, життя одне і Ви у себе теж!”, – порекомендувала всім жінкам MamaRika.

Схожі статті

Інстаграм та реальність: 45-річна Маша Єфросиніна показала себе справжню – далося їй це дуже нелегко

Одна з найефектніших телеведучих в Україні Маша Єфросиніна щодня постить фотографії, на яких показує себе у всій красі, але це їй дається нелегко.

Де зараз Дмитро Яремчук, який відмовився знятися у фільмі про батька і вивів з себе сестру Марію Яремчук

Де зараз син легендарного Назарія Яремчука Дмитро, який пішов стопами батька, але відмовився знятися у фільмі про нього і вивів з себе сестру Марію Яремчук .

Каблучка-обручка? Маша Полякова засвітила “обновку” на безіменному пальці: мама Оля оцінить розмір камінчика

19-річна донька Олі Полякової заінтригувала всіх своєю каблучкою і новиною про те, що кудись полетіла. Хто саме подарував дівчині золото з величезним каменем, поки невідомо.

Поки Брежнєва шукає своє щастя: стало відомо, чим займається зараз Костянтин Меладзе – де бачили композитора

Колишній чоловік Віри Брежнєвої відомий продюсер Костянтин Меладзе разом із братом Валерієм, який із дружиною та дітьми переїхав до Іспанії, засвітився у Латвії.

Злата Огнєвіч практично голодна: співачка поскаржилася на свій пустий холодильник і таку ж “тарілку”

Злата Огнєвіч показала всю красу свого холодильника вдома. У такої знаменитості, як вона, їжі знайшлося не багато. Мало того, зірка ще й ходить голодна.

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.