Зрадницю Тодоренко “заслали” до Китаю: екс-ведуча “Орла і Решки” прокладає нові маршрути – треба заробляти

Колись Регіна Тодоренко була дуже популярна на українському телебаченні, але у 2022 році вона зробила свій остаточний вибір і назавжди закрила собі дорогу до рідної України.

Співачки Ані Лорак, Таїсія Повалій та Регіна Тодоренко – це українки, які з різних причин так і не знайшли у собі сили відкрито виступити проти війни. Мало того, всі вони підтримують чинний режим РФ і мовчки спостерігають за жахами, що відбуваються у їхній рідній країні. Натомість за свою лояльність, зрадниці отримали можливість виступати, світиться на російському телебаченні та виходити на московські червоні доріжки.

Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю
Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю

Так, Регіна Тодоренко, яка стала широко відома в Україні завдяки проекту “Орел і Решка”, вже котрий рік разом із колегами-пропагандистами Філіпом Кіркоровим та співачкою Валерією засідає на шоу “Маска”, а нещодавно стало відомо, що зрадниця стала ведучою нового тревел-шоу під назвою “Заборонений Китай”. Регіну разом відправили 10-ти містами, щоб вона змогла розповісти своїм новим співвітчизникам про прекрасне життя китайців. У світлі останніх подій, коли багато європейських країн стали дозовано видавати візи росіянам, доводиться шукати нові шляхи подорожей закордоном. Місія Тодоренко та її російських колег – прокласти нові маршрути.

Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю
Зрадницю Регіну Тодоренко несподівано заслали до Китаю

Як з’ясувалося, це не перша подорож Регіни до Китаю. Вперше вона відвідала країну ще коли жила і працювала в Україні, 16 років тому. Тоді Тодоренко ділилася враженнями та розповідала, як її вразив Гонконг, Пекін та Шанхай. У новій поїздці Тодоренко вирушить на ринок, де продаються підробки відомих світових брендів, заводами та фабриками. А також спробує цукерки зі смаком м’яса. Зважаючи на все, наступна подорож ведучої буде до Північної Кореї. Адже, треба й туди прокладати маршрути, якщо Європу вона тепер не ногою.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.