Четверта вагітність на підході? Син ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка заявив, що чекає сестричку

Питання щодо того, коли завагітніє Христина Решетнік уже в четвертий раз, неабияк цікавить її старшого сина. Сам же Григорій Решетнік робити дружині дівчинку, поки що, не поспішає.

Найстарший син відомого та незмінного ведучого реаліті-шоу побачень “Холостяк” Григорія Решетніка, заявив, що вже хоче мати сестричку. Це зробив саме його 10-річний син Іван під час відпочинку зі своєю мамою на морі закордоном. Він почав питатися у мами, Христини Решетнік, чи часом у неї щось не болить, показуючи на її животик. Про все це розповіла і показала в своїй stories у соцмережі Instagram сама Христина Решетнік.

На відео чітко видно, як 10-річний хлопчик торкається маминого животика і запитує її, чи в неї щось не болить, чи не паморочиться голова та чи її ще не нудить.

“Я вже хочу дівчинку, дівчинку, дівчинку…”, – заявив 10-річний Григорій Решетнік.

Свого сина Христина Решетнік запевнила у тому, що нічого в неї не болить, її не нудить і нічого в неї не паморочиться. Але Іван сказав, що він буде “призивати” маму на те, щоб в неї вже була дівчинка. Христині Решетнік аж стало цікаво, як саме він буде це робити. І син повідомив, що просто багато разів говоритиме і повторюватиме, що хоче дівчинку.

Син ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка натякнув на поповнення
Син ведучого шоу Холостяк Григорія Решетніка натякнув на поповнення

А ось наймолодший син Григорія Решетніка, Олександр, абсолютно не хоче і не готовий ділити свою маму ні з ким. Тим більше, з дівчинкою! Олександр називає свою маму, Христину Решетнік, “лимончиком”, бо вона носить купальник насиченого жовтого кольору, схожий на колір лимону і говорить, що вона дуже гарна.

“Моя, моя, “лимончик”. Мама красива, Ти моє море”, – повторює багато разів найменший син шоумена Григорія Решетніка.

Питання щодо того, коли вже Христина Решетнік завагітніє в четвертий раз, її сина Івана цікавить кожен день. І вона вже втомилася постійно відповідати йому на одні й ті ж питання, до того ж, у ситуації, коли все лишається незмінним.

Крім цього, Христина Решетнік уже готує всіх своїх синів до святкування Дня незалежності України. Їм всім вона придбала вишиванки, як і собі. А тому, вже зовсім скоро підписники та фанати сім’ї Решетників побачать їх нові світлини у вишиванках.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.