Лілія Подкопаєва розповіла, де навчатиметься її 18-річний син: розкішний кампус, а вартість — сотні тисяч

Знаменита українська спортсменка Лілія Подкопаєва вперше розповіла, де навчатиметься її 18-річний син. Вартість навчання там просто космічна.

Ще 10 років тому в Україні з’являлися новини про те, що Лілія Подкопаєва нібито збирається емігрувати до Сполучених Штатів Америки. Тоді гімнастка запевняла, що нічого такого планах немає. Мовляв, просто є бажання рушити у поїздку. Тим не менш, вже пізніше чемпіонка все ж таки переїхала, і саме там виховувала своїх дітей і будувала власне сімейне щастя.

І хоча зірка знаходиться далеко від Батьківщини, зараз в неї є можливість подарувати світле майбутнє старшому сину. На даний момент хлопцю 18 років, і не так давно постало питання його освіти. Врешті-решт, Лілія Подкопаєва повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що рішення прийнято і її спадкоємець вже готується до нового етапу у своєму житті.

Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Лілія Подкопаєва показала своїх дорослих дітей
Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Цікаво, що Лілія сама добре знайома з кампусом, де буде вчитися її син. І сталося це знайомство можна сказати, що випадково, у рамках спортивних змагань, в яких колись вона брала участь.

“28 років тому, під час перших Олімпійських ігор незалежної України, наша збірна знаходилася в олімпійському селі, розташованому на території кампусу GeorgiaTech”

Варто відзначити, що у даному навчальному закладі розцінка у вельми не маленька, як і в будь-якому університеті в Сполучених Штатах Америки. Вартість від 10 тисяч доларів до 30. В перерахунку на гривні це сотні тисяч.

Однак, невідомо, на яких саме умовах спадкоємець Лілії Подкопаєвої буде навчатися, і можливо йому взагалі вдалося отримати стипендію чи кредит на навчання.

Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Зараз родина готується до навчального року. Як відомо, в кожному закладі своя дата початку лекції, а отже син Лілії може опинитися на аудиторії з дня на день.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.