Правда виявилася більш гіркою: 58-річна Ольга Сумська розповіла, що зробила її дочка-москвичка насправді

58-річна Ольга Сумська розповіла, що зробила її дочка-москвичка Тоня Паперна насправді. Акторка вперше повідала ці деталі життя свого сімейства.

2 роки тому Ольга Сумська заявила, що не буде намагатися виправдати свою дочку через те, що це нечесно по відношенню до інших українців, які зустріли події хоробро та віддано. Але тему спадкоємиці зірки постійно підіймають в інформаційному просторі то журналісти, то колеги акторки, то взагалі її родичі.

Останній нюанс став справжньою несподіванкою навіть для самої Ольги В’ячеславівни. Так, артистка вельми емоційно відреагувала на ексклюзивний коментар свого племінника В’ячеслава Хостікоєва, який звинуватив Антоніну у тому, що вона не приїхала на похорон бабусі.

Ольга Сумська розповіла, що прожила її дочка Паперна 2 роки тому

Ольга Сумська з дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська розповіла, що прожила її дочка Паперна 2 роки тому

На даний момент зіркові тітка та племінник не спілкуються. Хоча раніше в них були дуже теплі стосунки. В’ячеслав в інтерв’ю зізнався, що намагався налагодити зв’язок з Сумською, але зазнав поразки. Ольга В’ячеславівна тим часом розповідає про конфлікт з рідною сестрою Наталією, яка не хоче з нею навіть вітатися.

В свою чергу на рахунок В’ячеслава Ольга Сумська також не переходить на особистості, хоча і дала зрозуміти, що не схвалює сказаного ним. Зірка публічно заявила, що правда набагато страшніша.

“Він дав інтерв’ю. І так розгалужувати, так відверто про це говорити і апелювати, чому Тоня не була на похованні мами… Як може долетіти Тоня на поховання? Тоня прилетіла на один день ще тоді, у 2021 році, на останній день народження мами, 14 жовтня”

При цьому артистка пригадала про те, що В’ячеслав Хостікоєв і сам не приходив на свята до своєї бабусі і не надто проявляв увагу до неї, задля того, аби засуджувати свою двоюрідну сестру.

Тоня тим часом не тільки не реагує на критику своєї поведінки в Україні, але й заблокувала співвітчизникам доступ до свого блогу. Тож насолоджуватися її контентом може хто завгодно, окрім жителів України.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.