62-річний Ігор Кондратюк пішов проти Андрія Данилка та розповів, що про нього думає: “Так себе вигороджує”

Популярний український продюсер Ігор Кондратюк вперше висловився про Андрія Данилка і вразив своїм ставленням до колеги. На екрані товариші, а в реальному житті — навпаки.

Андрію Данилку та Ігорю Кондратюку доводилося працювати разом неодноразово. Зазвичай, мова йшла про суддівські крісла, які зірки займали по сусідству. Чоловіки майже ніколи не конфліктували навіть заради рейтингів на телебаченні, і завжди ставилися одне до одного з повагою.

Складалося враження, що між ними панує повна гармонія. Однак, нещодавно Ігор Кондратюк висловився на рахунок зіркового колеги, і вразив неоднозначне ставлення до нього. Знаменитість повів себе як справжній інтелектуал, і перш за все висловився на рахунок доцільності взагалі звертати увагу на ідеї та позицію зірки.

Ігор Кондратюк розповів, що думає про Андрія Данилка

Ігор Кондратюк зізнався, що мав розмову зі слідчим через дивного фаната
Ігор Кондратюк розповів, що думає про Андрія Данилка

Так, у свіжому коментарі Ігор Кондратюк розповів, що вважає за потрібне взагалі цікавитися тим, яка у Андрія Данилка позиція та думки на рахунок мовного питання. Як відомо, артист потрапив у гучний скандал через свій російськомовний репертуар.

Зірка відіграв концерт, який потім бурхливо обговорювали в мережі: користувачі були не задоволені почутими піснями російською і ділилися емоціями на особистих сторінках в Instagram. Андрій Данилко жодних офіційних коментарів на цей рахунок не давав, а публіка так і не отримала бажаних відповідей від нього.

В свою чергу Ігор Кондратюк дав негативну оцінку тому, що у виконавця досі є російськомовні пісні, хоча як відомо сам колись просував артистів за допомогою такого самого репертуару.

“Авторитет Андрія Данилка, на мій погляд, закінчується його піснями і, може, там деякими його членствами в журі. Крапка. Я до цього простіше ставлюся. Андрій Данилко просто так себе вигороджує”

Варто відзначити, що велика кількість артистів повністю відмовилася від своїх пісень російською, а також провела величезну роботу, записавши нові версії українською. Це вимагає чималих витрат та ночей у студії звукозапису, але Тіна Кароль та інші зірки пішли на це.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.