“Трішки інша біохімія”. Продюсер розповів про появу у житті Олега Винника іншої жінки: Таюне не коментує

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський розповів про появу у житті Олега Винника іншої жінки. Усі привілеї отримала не дружина артиста Таюне.

Не так давно Олег виник повідомив про своє повернення естраду. Зараз вельми важливий час для артиста, так як після двох років паузи йому необхідно максимально швидко відновитися, а також отримати дивіденди з власної діяльності. Ще рік тому артиста дізнавався, що має певні складнощі у питаннях персоналу. Мовляв, після розірвання договору з Олександром Горбенком усю команду необхідно набирати та наймати. Звичайно, це питання проблематичне.

І як з’ясувалося в колективі з’явилася пані Валерія Барон, яка довгий час була шанувальницею артиста, а також очолювала його фан-клуб на цей рахунок днями висловився продюсер Олі Полякова і Михайло Ясинський. І він дав низьку оцінку роботи команди.

Михайло Ясинський розповів, чим займається Барон у команді Винника

Олег Винник звернувся до людей зі свого балкону у Німеччині
Михайло Ясинський розповів, чим займається Барон у команді Винника

Чоловік поділився думкою, що у артиста дуже слабкий менеджмент у той самий момент, коли йому потрібні справжні спеціалісти, що зможуть вивести його із кризи та повернути йому репутацію.

Зокрема, чоловік вказав на примітивні помилки, які були допущені, і яких насправді можна було уникнути, не напружуючись.

“Це – музикант, артист, це дуже складна психічна форма життя, це трішки інша біохімія. Його треба любити, зрозуміти й пробачити. Але у людини, яка має великий вплив і великий суспільний статус, має бути потужний менеджмент”

При цьому Михайло Ясинський не став ніяк пригадувати про невдалу співпрацю з артистом, про яку не так давно пригадувала Оля Полякова. Чоловік намагався поділитися лише об’єктивною думкою, уникаючи розмов про особисті образи та суб’єктивності.

Нагадуємо, що Оля Полякова рік тому зізналася, як Олег Винник став причиною її фінансових втрат. Музикант, не попередивши, покинув територію України, не виходив на зв’язок і не покрив свої витрати на продакшн. Врешті-решт, їхня пісня не вийшла, а збитки були повністю на плечах співачки.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.