Христина Соловій відмовилася від Жадана і Вакарчука, але відкрила інше серце: цій зірці все одно на скандали

Христина Соловій зараз вельми обговорювана особистість, зокрема через новину про її роман з Сергієм Жаданом та їхній любовний трикутник. Але співачка підкорила не тільки його серце.

Останні 3 роки Христина Соловій стрімко набирає популярність, хоча і до цього колишня підопічна Святослава Вакарчука була взнаваною. За цей період продюсер дав їй повну волю та простір для фантазії, Христина почала вкладати життя у свої особисті твори.

Окрім того, співачка відкрилася з іншої сторони. Зокрема, стало відомо про її роман з Сергієм Жаданом, який на початок їхніх стосунків був одруженим. Письменник розлучився з дружиною, але з Христиною в нього не склалося: чоловік закохалася в іншого.

І це далеко не єдина і скандал, який пішов по п’ятах знаменитості. Деякі висловлювання артистка на інтерв’ю викликала шквал негативу до особистості співачки, і так само її витівка під час концерту у Чорноморську.

Ірина Білик розповіла про своє ставлення до Христини Соловій

Христина Соловій потрапила у скандал на концерті в Чорноморську
Ірина Білик розповіла про своє ставлення до Христини Соловій

Не менш обговорюваним був дует Христини та Ірини Білик. Зокрема, багато хто відреагував на побачене негативно, заявивши, що велика кількість елементів була зайвою.

Але сама Ірина з великою теплотою відгукується про Христину. Можна сказати, що до Соловій вона відкрила своє серце. Це велика рідкість, адже Ірина хоча і дуже доброзичлива та комунікабельна людина, не так вже й часто може похвалити свою колегу.

“Мені вона дуже імпонує. Тому що на неї більше, ніж на когось, вивалюється хейту. А мені такі люди дуже імпонують. Тому що, коли я починала, на мене дуже багато сипалося різних чуток, пліток. Я і так яскраво жила, скажімо, але ще додавали, і це вже був такий повний калейдоскоп”

Судячи з усього, співачка може очікувати на співпрацю з колегою, і хто знає, можливо незабаром публіка отримає неймовірний дует, у якому зійдуться 2 покоління, 2 різних манери виконання, 2 різні душі, які знайшли щось спільне одне в одному. Зараз Христина якраз переживає серйозний підйом у кар’єрі, який може допомогти і Ірині підтримати свою популярність.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.