Відома “Холостячка” Ксенія Мішина заявила, що в Україні в літню спеку їй не вистачає авто “без даху”

Акторка та героїня шоу-побачень "Холостячка", Ксенія Мішина, не може забути тепло, яке відчула в Маямі. І тепер мріє про те, аби мати власний кабріолет в Україні.

Популярна українська акторка театру і кіно, а також героїня романтичного реаліті шоу-побачень “Холостячка”, Ксенія Мішина, заявила, чого їй не вистачає в таку спеку. Апетити в зірки, не як в простих людей. Тому, за її словами, одним кавуном тут справа не обійдеться, або якимись іншими смаколиками. Їй не вистачає всього лише кабріолету. Про все це вона розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

З великим захватом і на приємних емоціях Ксенія Мішина повідомила, що коли вона перебувала в США, насамперед, у Маямі, то поїздки на кабріолеті стали найкращою пригодою. Зірка зізналася, що вона дуже сильно любить і обожнює спеку. Така погода для неї це райська насолода. Вона максимально насолоджується цією порою року.

“Це кабріолет. Я коротше сьогодні їхала і думала, що от би мені кабріолетик”, – підкреслила зірка серіалу “Кріпосна”.

"Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, про яку машину мріє
Холостячка Ксенія Мішина розповіла, про яку машину мріє

Насамперед, Ксенія Мішина просто не може забути США, Маямі, тепло, яке там є, і напевно, що якісні дороги. Саме там вона брала на прокат кабріолет і насолоджувалася поїздками на ньому. Після того, як вона поділилася своїми враженнями про автомобіль, який хоче мати і про який мріє, то вже встигла і опублікувати нову stories. А саме, з привітанням усіх із добрим ранком! Мішина показала, як робить вправи для живота (вакуум), і побажала своїм підписникам продуктивного дня.

“Зробіть свій день таким, яким Ви хочете його бачити”, – поділилася з всіма мега-мотиваційною фразою відома “Холостячка”.

Крім цього, знаменитість показала, що їла сьогодні зранку. Це каша, білок і салат (обов1язково має містити авокадо та різноманітна зелень). Після цього, їй довелося перервати свій ефір і спуститися в укриття. Адже сьогоднішній ранок видався далеко не простим для всіх українців. І таким, що навіть відомі зірки змушені перебувати у безпечних приміщеннях.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.