Маша Єфросиніна показала чим і під що саме “закусує” лимончиком і за які місця її тримає чоловік

Фото на яких Тимур Хромаєв тримає рукою Машу Єфросиніну за самі "тендітні" місця, вона сама виклала в своїй мережі. Все тому, що зустріч із чоловіком була довгоочікуваною.

Уже легендарна українська телеведуча, журналістка, громадська діячка та авторка і ведуча проєктів на YouTube, Маша Єфросиніна, показала за які місця її торкається і чіпає чоловік, навіть публічно. Відео того, як її чоловік, Тимур Хромаєв, поклав руку на її задню, м’яку, частину тіла, вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, на вихідних сталося те, від чого в неї зазвичай зникає втома та погані думки. І взагалі, все одразу просто починає налагоджуватися в житті. І це — приїзд її чоловіка, який наразі є захисником нашої країни.

“Нарешті, приїхав наш тато”, – радісно озвучила цю новину ведуча Маша Єфросиніна під час святкування 10-го Дня народження свого сина.

До речі, син Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва, 10-річний Олександр, сам і особисто попросив, щоб цей великий день він провів у стилі того, ніби він теж є захисником України. І поки він бігав у формі, з іграшковими різними пристроями та змагався з хлопцями, зіркова мама просто отримала неабияке блаженство. Оскільки у неї було три години часу, щоб у своєму житті абсолютно нічого не робити, ні чим не займатися, ні про що не думати і найголовніше — по лежати на лавці.

Маша Єфросиніна показала, за які місця її тримає чоловік
Маша Єфросиніна показала, за які місця її тримає чоловік

Отак Маша Єфросиніна втомилася і до працювалася до того, що тверда та дерев’яна лавка в лісі стала для неї найкращим релаксом і рандомом для відпочинку. Не обійшлося цими вихідними у телеведучої і без того, щоб випити те, що можна “закусити” лимончиком. Це щось міцне, щось трішки приторне, але точно дороге і якісне. На наслідки щодо випитого, поки що, Маша Єфросиніна не жалілася.

Утім, судячи зі всього, День народження 10-річного сина відомої ведучої пройшов добре. Його гру і навчання у захисника було зафіксовано аж на 678 фотографіях (вирішили зупинитися на одній світлині). Сама Маша Єфросиніна добре відпочила на лавці, зустріла чоловіка і навіть, дозволила собі розслабитися напоями, які потрібно “закушувати” лимончиком.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.