Схудла на 20 кг Олена Мозгова вразила образом в індійському сарі – “Якщо вас демонстративно не помічають”

50-річна Олена Мозгова не перестає дивувати шанувальників своїми незвичними вбраннями. У її гардеробі є кілька красивих японських кімоно, а тепер з'явилося індійське сарі.

У соціальних мережах продюсерка Олена Мозгова регулярно постить не лише інформацію про збори для ЗСУ, а й свої красиві фотографії, на яких іноді з’являється у дуже незвичайних образах. Кілька місяців тому знаменитість продемонструвала одне з улюблених вбрань – японське кімоно, а днями оприлюднила фото, де позувала в красивому індійському сарі. Доповнили образ масивні прикраси та темні окуляри.

“Якщо вас демонстративно не помічають, значить, вами, однозначно, серйозно цікавитися”, – підписала знімок помітно схудла Олена Мозгова.

Нагадаємо, що ще на початку 2021 року продюсерка важила 85 кг, а за кілька місяців її вага вже склала 63 кг, після чого вона стала виглядати набагато молодшою, а так само стала краще почуватися фізично. Щоб досягти такого феноменального результату, Олена дуже наполегливо працювала над собою.

Олена Мозгова схудла на 22 кг
Олена Мозгова схудла на 22 кг

Насамперед Мозгова кардинально змінила свій режим харчування – відмовилася від вуглеводів і кілька місяців дотримувалася кето-дієти. Жодних спортзалів та виснажливих тренувань. Минуло три роки, а Олена, як і раніше, у чудовій формі, при цьому іноді дозволяє себе балувати дуже смачними стравами, рецептами яких із задоволенням ділитися в соцмережах.

Так, напередодні Мозгова розповіла, що найкращим м’ясом для гриля та шашликом, на її думку є, не нашийок, а грудинка, яка ніжніша і коштує набагато дешевше.

Олена Мозгова розповіла, яке м'ясо найкраще брати для шашликів
Олена Мозгова розповіла, яке м’ясо найкраще брати для шашликів

Так само в раціоні Олени останнім часом часто з’являються овочеві рагу та фарширований перець із фаршу індички, тушкований у підливі зі сметаною та томатами.

Фарширований перець від Олени Мозгової
Фарширований перець від Олени Мозгової

А напередодні Мозгова розповіла про дуже просту страву, смак якої їй нагадує її безтурботне дитинство. Щоразу вирушаючи на море з батьками, вечорами у родині Мозгових готували шакшуку, яку тоді називали яєчня по-болгарськи, до складу якої окрім яєць входив болгарський перець, помідори, часник, цибуля та багато зелені.

Шакшука від Олени Мозгової
Шакшука від Олени Мозгової

 

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.