54-річна Білик показала, як зробити звичайне нудне каре незвичним: цікава ідея для жінок 50+ і не тільки

Протягом своєї багаторічної кар'єри співачка Ірина Білик неодноразово експериментувала із відтінками волосся та стрижками. Чим здивувала своїх шанувальників зірка цього разу.

Так, напередодні 54-річна співачка оприлюднила фотографію, на якій постала у дуже незвичайному образі. Перше, що впало у вічі це рожеве волосся з яскравими пасмами. Так проста і стрижка каре заграла новими фарбами.

Ірина Білик вразила модною зачіскою з яскравими пасмами
Ірина Білик вразила модною зачіскою з яскравими пасмами

Нагадаємо, що співачка Ірина Білик завжди вирізнялася серед зіркових колег своїм неповторним стилем, як на сцені, так і у повсякденному житті. Також артистка любила експериментувати з зачісками та відтінком волосся. Нещодавно Ірина побувала у модного київського стиліста Єгора Андрюшина, який запропонував їй приміряти перуку з яскраво рудим волоссям. Ірині та її молодому другу дуже сподобався експеримент, проте, як зазначила зірка, шанувальники останнім часом сприймають її лише зі світлим волоссям.

Насправді останні кілька років артистка кардинально не змінювала відтінку волосся, зате добряче попрацювала над своїм обличчям. Першу пластичну операцію Ірина Білик зробила ще на початку кар’єри. Про це артистка зізналася у 2021 році на програмі Маші Єфросініної “Мій секрет”. То була дуже цікава історія.

Ірина Білик на програмі Мій секрет
Ірина Білик на програмі Мій секрет

Так, одного разу за лаштунками збірного концерту Білик зустрілася з президентом України Леонідом Кучмою, який звернув увагу на її “сумний погляд” через верхні віки, що нависають, тоді співачка і зважилася на блефаропластику. У цьому ж шоу Білик зізналася, що зробила корекцію носа і прибрала горбинку, яка їй дісталася від прадіда з грузинським корінням. Більше, за словами Ірини Білики, серйозних хірургічних втручань на її обличчі не було. Однак, цілком зрозуміло, що артистка регулярно відвідує косметолога і робить уколи краси, трохи піднімає собі вилиці та коригує форму губ.

Схожі статті

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?

У мікро-спідниці і топі “в обтяжку”: Світлана Лобода показала 6-річну донечку, але увагу привернула сама

Світлана Лобода показала, яка вона мама і чим займається зі своєю 6-річною донечкою Тільдою. Тепер зрозуміло, що і як відбувається у знаменитості вдома.