До мурашок: Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вперше вивели доньку на сцену – “А Ніна така татова доця”

Три покоління Матвієнка з'явилися на одній сцені - на екрані Ніна Митрофанівна, а перед глядачами її дочка Антоніна та маленька онука, яку назвали на честь легендарної бабусі.

У 2023 році не стало легендарної співачки Ніни Матвієнко. Ця новина пролунала як грім серед ясного неба, адже до останнього ніхто не знав, що знаменита співачка боролася з онкозахворюванням. Про це знав лише найближче коло людей – сім’я та деякі з колег. Після смерті Ніни Митрофанівни її дочка – співачка Тоня Матвієнко дуже довго не могла прийти до тями і навіть призупинила всі концерти, але через деякий час з’явилася і вже в зовсім іншому образі. Артистка схудла на 10 кг і неймовірно змінилася. Трохи згодом Тоня відновила кар’єру.

42-річна Тоня Матвієнко вразила новий іміджем
42-річна Тоня Матвієнко вразила новий іміджем

Так, напередодні Антоніна Матвієнко показала номер, присвячений своїй мамі. Цього дня на сцену разом із Антоніною вийшла її молодша донька Ніна, названа на честь знаменитої бабусі. Зворушливе відео вже з’явилося у мікроблозі артистки і її чоловіка, та батка дівчинки – співака Арсена Мірзояна.

На перших кадрах можна побачити, як дочка та онука легендарної співачки готуються до виходу до публіки. Це була перша поява Ніни на великій сцені. Мама підібрала для доньки гарну блакитну сукню, решту зробили стилісти.

“Хвилювалася? Так, за Ніну… Атмосфера дівчат @freedomballet_official та @kolyadenkolena за одну добу дитину вдихнули так, що вона забулася про страх сцени. Вдячна”, – написала Антоніна Матвієнко у коментарі до ролика у Тік-Ток.

На відео видно, як хвилюється маленька Ніна, адже це її перший великий виступ. У коментарі до ролика багато хто писав, що виглядало це дуже зворушливо аж до мурашок.

“Тоню, обожнюю Ваші пісні, вони неймовірні. Але не дайте ” замовчати” пісням, які співала Ваша мама. Продовжуйте і їх виконувати. Зачаровуйте, будь ласка, ними в Україну”, “красунечки! А Ніна така татова доця”, – писали уМережі.

Нагадаємо, що коли Антоніна Матвієнко брала участь у відборі на шоу “Голос країни”, то підтримувати її за лаштунками прийшла її знаменита мама. Цього дня жоден із суддів не розвернувся до артистки-початківця, але після участі продюсера “Голосу” Костянтина Меладзе, Тоню повернули в проєкт. Саме там дівчина і познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком – артистом-початківцем Арсеном Мірзояном, який на той момент був одружений і виховував у шлюбі двох синів.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.