Зірки, які були коханками: Соловій, Полякова та Мішина зізналися, чим закінчилися їхні стосунки з одруженими

Відомі українки Христина Соловій, Оля Полякова та Ксенія Мішина наважилися поділитися власним досвідом, розуміючи, що суспільство може засудити такий підхід до стосунків.

Відомі жінки, про яких піде мова в цьому матеріалі не посоромилися поділитися власним досвідом. Всі ці історії про одне, але мають зовсім різні підсумки. Комусь пощастило знайти кохання всього життя, для когось це була лише чергова інтрижка, а хтось вплутався в роль коханки не підозрюючи про це.

Оля Полякова

Оля Полякова розповіла про початок своїх стосунків з нинішнім чоловіком, який на момент їхнього знайомства ще був одруженим. На початку, їхній зв’язок був чисто дружнім, але з часом пара відчула дещо більше, ніж просто дружбу. Співачка зазначила, що не була довго в статусі коханки, оскільки її теперішній чоловік швидко прийняв рішення про розлучення зі своєю тодішньою дружиною.

“Він дуже рішучий, він не став мучити ані одну, ані другу, розумієте, він це коло перервав, і все”, – розповідала Оля.

Оля Полякова розповіла про стосунки з одруженим чоловіком
Оля Полякова розповіла про стосунки з одруженим чоловіком

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина також поділилася своїм досвідом бути коханкою. Акторка зізналася, що опинилася в такій ситуації, навіть не здогадуючись про це. Її тодішній партнер не розповів їй, що він одружений. Коли правда виплила на поверхню, їхні стосунки розпалися. Для Мішиної, це принципова позиція, чоловік має бути вільним та розпрощатися з колишньою, аби пара змогла побудувати міцний союз.

“Звісно, ми розійшлися. Але якщо ти свідомо йдеш на це, то маєш розуміти наслідки”, – зізналася Ксенія.

Ксенія Мішина розповіла про стосунки з одруженим чоловіком
Ксенія Мішина розповіла про стосунки з одруженим чоловіком

Христина Соловій

Відома співачка, розповіла, що її перший досвід кохання був пов’язаний із роллю коханки. Ще у школі Христина була закохана в старшокласника, який мав дівчину. Хоча вони були в стосунках, хлопець не відмовлявся від близькості з Соловій.

“У нього була дівчина, а я була мала така 8-класниця, з якою можна було поцілуватися, або ще щось. І мене це влаштовувало, бо я в нього була дуже закохана”, – поділилася артистка.

Христина Соловій розповіла про стосунки з одруженим чоловіком
Христина Соловій розповіла про стосунки з одруженим чоловіком

Також, нещодавно Соловій підтвердила, що мала роман із письменником та музикантом Сергієм Жаданом, який був у шлюбі на момент їх відносин. Ці стосунки не склалися, оскільки Христина віддала перевагу іншому.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.