Фанати не згодні: Тіна Кароль зробила приголомшливий напис на своїй майці і назвала себе “поганою” (ФОТО)

Співачка зі стажем Тіна Кароль пояснила всім, хто вона є насправді, зробивши відповідний надпис на майці. Її прихильники абсолютно з цим не згодні. Вони вважають, що Кароль найкраща.

Популярна українська співачка з величезним стажем роботи у шоу-бізнесі, Тіна Кароль, заявила, що її фанатам і підписникам можна по грати з її нервами. До цього вона додала, що може бути не зовсім порядною жінкою. Всім цим вона підписала свою нову фотосессію, яку виклала в соцмережі Instagram.

Співачка з’явилася перед своїми читачами у суто білій, але дуже ніжній майці, білих спортивних штанях і тканинних кросівках. Єдине що, на її футболці видніється надпис із максимальним нахиленим курсивом і тим поганим словом, яким вона себе назвала і ким вона говорить, що може бути в цьому житті. Озвучувати його редакція видання “Сенсація” не буде.

Імовірніше всього, що дане слово і дана фраза, якою співачка підписала свої нові світлини є анонсом її нової пісні, яка вже незабаром буде доступною для прослуховування всім українцям.

Свою нову фотосессію зірка зробила у великій локації, що схожа на танцювальний зал, або приміщення для занять спортом, танцями, можливо запису якихось відео. Під свій домашньо-спортивний одяг Тіна Кароль зробила легкий, денний макіяж. На свої повіки вона нанесла світло-рожеві тіні із додаванням більш темно-коричневих тонів.

Свої вії робити занадто об’ємними вона не стала. Їх підфарбувала лише зовсім трішки. Брови підвела коричневим олівцем. Таким чином, вони пасують під її світло-русяве волосся. Нині можна сказати, що в Тіни Кароль саме русяве волосся, а не білий блонд, як у Аліни Гросу чи в Лесі Нікітюк.

Додавати прикраси до свого образу зірка практично не стала. Єдине що на ній помітно, так це круглі, золоті сережки. Даний пост співачки набрав чимало лайків і коментарів. Насамперед, читачі відмічають, що вони не розуміють, як Тіна Кароль могла написати таке погане слово на своїй майці і ходити з ним. Багато людей не бачить того, що написано на її майці. Вони вважають, що вона мила, гарна та впевнена в собі жінка.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.