Весь потопає в зелені: Осадча показала свій красивий 2-поверховий будинок із басейном – місця вистачить усім

Зірка "Світського життя" Катя Осадча показала свій красивий "казковий" будинок з великою ділянкою, на якій розташоване все, що потрібно для відпочинку великої родини.

Минулими вихідними у родині Каті Осадчої проходило важливе сімейне свято – день народження у колі близьких та рідних відзначав її чоловік – продюсер та ведучий Юрій Горбунов. Цього дня Катя записала багато “сториз” на яких показала, як її молодші сини Іван та Данило вітали тата та разом із ним задували свічки на торті, своїх батьків, які приїхали у гості та насолоджувалися спілкуванням із онуками. Також у мікроблозі знаменитості з’явилося багато фотографій їх із Юрієм Горбуновим удома, який буквально потопав у зелені.

Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном
Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном

Двоповерхова будівля, де знаходиться велика кухня зі їдальнею, затишний зал, кабінет, спальні та кімнати для всіх членів сім’ї, була повністю заплетена декоративним виноградом. По периметру вздовж паркану, який відділяв ділянку знаменитостей від сусідів, можна побачити високі туї, біля яких розташований великий садовий лежак із матрацом та підвісне крісло. Просто навпроти будинку великий басейн з блакитною прозорою водою.

Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном
Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном

Найбільше вражав ідеальний зелений газон, який вдалося зберегти в аномальну спеку, а також кущі квітів, серед яких була гортензія. На дальньому плані можна було побачити, як Юрій Горбунов щось мило розмовляє зі своїм старшим сином, у той час, як Осадча ніжилася на сонці, лежачи на лежаку в глибині саду.

Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном
Катя Осадча показала свій зелений будинок із басейном

Зазначимо, що будинок Каті Осадчої та Юрія Горбунова розташований неподалік Києва у селищі Романків у котеджному містечку під назвою “Сонячна долина”. На в’їзді стоїть шлагбаум, і вся територія добре охороняється. По сусідству зі знаменитостями живе ще одна зіркова пара – співачка Настя Каменських та продюсер Потап. Щоправда, після початку війни сусіди Осадчої та Горбунова у своєму будинку з’являються дуже рідко. Нагадаємо, що раніше зіркові сім’ї часто збиралися разом та влаштовували вечірки з приводу та без.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.