Може дозволити, бо незаміжня: 38-річна Злата Огнєвіч влаштувала фотосесію у лакованій сукні – стає “гаряче”

Співачка Злата Огнєвіч наважилася на фотосессію у лакованому одязі. Але попри це, вона залишилася милою, ніжною і порядною жінкою. Зірка може поєднати все!

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка колись була навіть політиком, опублікувала нову фотосессію. Від її світлин кожному чоловіку може стати “гаряче”. А якби співачка була заміжньою, то ще під питанням, чи дозволив би її чоловік, зробити таке. А якщо б і дозволив, то чи прийняв би це в своїй “душі”. Такі неочікувані від Злати Огнєвіч, нові світлини, з’явилися на її особистій сторінці в соцмережі Instagram.

З вигляду скромна Злата Огнєвіч з’явилася в образі у якому і в вечірніх закладах можна виступати та гуляти. Найперше, що “кидається” в очі, так це її коротка чорна лакована сукня, яка максимально прилягає до її тіла. Але так здається лише на перший погляд.

Якщо збільшити світлину і роздивитися її зблизька, то можна побачити, що насправді вона одягнута в лаковану спідницю із чорним ременем із натуральної шкіри. Верхня частина — це чорний обтягуючий топ із звичайної тканини. Верх цього топу прикрашає чорний та шкіряний ремінь, який зазвичай носять на штанях, а не на поверхні кофтинки. Але, образ, є образ, нічого не зробити.

Руки співачки, від пальців долонь і до ліктів, покривають чорні, також лаковані, величезні рукавички. Вони ідуть в одному стилі, з одного матеріалу, як і лакована спідниця. На ноги зірка одягла лаковані чоботи, які ідуть навіть вище колін. Можна сказати, що вони практично заміняють панчохи, які жінки дуже сильно люблять одягати під спідницю.

Найкраща думка про цю фотосессію — це враження фанатів Злати Огнєвіч. А їм сподобалося все. Не дивлячись на такі знімки, співачка все одно виглядає милою, ніжною, порядною жінкою. І абсолютно не можна сказати, що з чимось вона “перегнула” палицю, щоб її образ можна було назвати занадто відвертим. Він відвертий, але дуже гарний і милий.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.