7-річний син Каті Осадчої і Юрія Горбунова став “Акваменом”: підкорив хвилі Дніпра і в процесі з’їв помідор

Ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча вирішила, що завтра може і не бути. Тому, вона разом із сином зайнялася серфінгом прямо на Дніпрі. Їм вдалося піймати хороші хвилі.

Світлини вражаючого відпочинку не десь закордоном, а в Україні, до того ж, на Дніпрі, опублікувала відома ведуча програми “Світське життя”, Катя Осадча. Вона показала досягнення свого 7-річного сина на “дошці”. І для цього, їм навіть не потрібен закордон і океан. Хоча фінансова можливість у них є, і для того, щоб відправитися в будь-яку “точку” планети.

Так, у своїй stories в соцмережі Instagram, Катя Осадча спочатку показала відео на якому видно, як її 7-річний син вправно стоїть на дошці для серфінгу. Він настільки вміло тримає рівновагу на воді, що чудово впіймав хвилю. Одночасно з цим, він може тримати свої руки, як завгодно, а не лише розставленим у бік, і пити воду з пляшки і навіть їсти помідор.

Звичайно, що такі досягнення для дитини семи років, просто вражають. До того ж, досягнення в такому виді водного спорту, як серфінг. Адже це вважається найскладнішим видом водного спорту, якому навчитися може не кожен. Тим більш, не кожен може досягти такого рівня, щоб так легко стояти на дошці ще й при цьому – пити та їсти їжу.

Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова показав свою майстерність на воді
Син Каті Осадчої і Юрія Горбунова показав свою майстерність на воді

Але від свого сина не відстає і його відома мама, Катя Осадча. Вона вже 9 років не стояла на дошці, але вчора під час відпочинку зі своїм сином вирішила зробити і це. Їй вдалося згадати всі свої навички, встати на дошку і піймати хвилю з першого разу. Можливо, що на самому початку зірка почувала себе трішки не впевнено, але потім їй вдалося увійти в кураж і відчути, що вона справді все може!

За словами Каті Осадчої, ніякий скажений сусід не міг зіпсувати їй учорашній відпочинок із сином. Встигнути потрапити на Дніпро їй вдалося між своїми зустрічами. До цього вона була у модній сорочці-кофтинці та джинсах, але згодом вона переодяглася в купальник, який прихопила з собою для відпочинку.

“Вирішила, що завтра може і не бути. Сьогоднішній день прожили, як останній”, – зазначила журналістка та телеведуча.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.