Екс-дружина Мурата Налчаджиоглу засвітилася в пологовому у Чехії з немовлям: “Ласкаво просимо у нашу сім’ю”

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, Лілія Реус відпочиває в Греції і їздить до родичів у Чехію. Цього разу вона потрапила прямо в пологовий будинок.

Колишня дружина зіркового турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, Лілія Реус, засвітилася у пологовому будинку в Чехії. До того ж, з маленькою дитиною на руках. Це сталося після того, як вона встигла відпочити на острові Міконос, що омивається Егейським морем, в Греції. Світлини того, як Лілія Реус тримає на руках новонароджену дитину, з’явилися в її stories в соцмережі Instagram.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Свої нові відео та світлини Лілія Реус підписала: “Welcome to our family”, що в перекладі означає: “Ласкаво просимо у нашу сім’ю”. У пологовому будинку вона була в простому зеленому літньому костюмі, без макіяжу та в окулярах. Ніби це вона нещодавно народила цю дитину. До Чехії Лілія прибула для такої важливої події в житті, як народження дитини в її родині. Новонароджене маля, імовірніше всього, що є її племінником чи племінницею. Але про це екс-дружина колишнього бізнесмена, поки що, не уточнила.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Як відомо, Лілія Реус є звичайною візажисткою, яка працювала і проживала на заході України. Популярність і відомість вона здобула, коли отримала пропозицію руки і серця від Мурата Налчаджиоглу, який до цього був чоловіком відомої співачки Ані Лорак. Спочатку Лілія і Мурат зустрічалися. Це тривало приблизно один рік. Вже потім одружилися офіційно. Розкішне весілля вони відгуляли влітку 2023 року, а саме — у Київській області.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Якийсь час бізнесмен із дружиною проживав у Туреччині. Лілія Реус молодша від Мурата на 19 років. Пара розлучилися через чотири місяці після офіційного одруження. Насамперед, візажистка видалила зі своїх соціальних мереж усі фото екс-чоловіка. Мурат зробив те ж саме, прибравши світлини колишньої. Розкривати подробиці свого розлучення вони не стали. Утім, одного разу, Лілія натякнула, що винен саме її колишній чоловік. Вона написала: “думала, що він зміниться, а він думав, що вона нікуди не подінеться”. Більше інформації щодо цього невідомо.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.