“Я нікого не ховаю, ми разом”: Аліна Гросу вперше розповіла, ким працює її загадковий чоловік в Америці

Українська співачка Аліна Гросу так ретельно приховує ім'я та обличчя свого нового чоловіка, що деякі шанувальники вже почали сумніватися – а чи існує він насправді?

З кінця 2022 року співачка Аліна Гросу живе в Лос-Анджелесі (США), де підвищує свою акторську та вокальну майстерність в одній із найпрестижніших Голлівудських шкіл, а також записує нові пісні українською мовою та знімає на них дуже гарні кліпи. Кардинально змінилося й особисте життя артистки. Кілька місяців тому стало відомо, що українська зірка вийшла заміж. Співачка ретельно приховує подробиці і досі так і не озвучила ім’я свого коханого та не показала його обличчя, після чого деякі шанувальники припустили, що чоловіка Гросу просто не існує. Співачка навіть записала ролик, де жартівливо відповіла, що її викрили.

Аліна Гросу вперше розповіла, у якій сфері працює її чоловік
Аліна Гросу вперше розповіла, у якій сфері працює її чоловік

Однак днями коментарі “Фактам ICTV” Аліна вперше озвучила деякі подробиці про свого загадкового чоловіка – зізналася, чому вона не хоче показувати його в соціальних мережах і розповіла, в якій сфері він працює.

За словами артистки, вона нікого не ховає, чоловік завжди супроводжує її на концертах, а вона неодноразово була на його роботі. Чому вона не показує його обличчя в Інстаграм?

“Насамперед це мій болог, де я як співачка та актриса ділюся своєю роботою”, – сказала Гросу.

Щодо професії, то, як з’ясувалося, чоловік Аліни теж із творчої сфери, до того ж у нього є власний бізнес у США. Чоловік займається режисурою та знімає фільми, кліпи та рекламу. Також він займається дубляжем фільмів та ігор англійською мовою для китайського та американського ринку.

Аліна Гросу вперше розповіла, у якій сфері працює її чоловік
Аліна Гросу вперше розповіла, у якій сфері працює її чоловік

Судячи з опису, цей чоловік точно не Роман Полянський, з яким співачка мала роман напередодні війни. Коли в Мережі з’явилися перші фото з весілля, багато шанувальників, ретельно вивчивши знімки, припустили, що чоловік Гросу може бути російським актором. Також не залишилися непоміченими висловлювання близького друга родини співака Павла Зіброва, який у 2022 році натякав, що Аліна та Роман офіційно розписалися.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.