Втікач Влад Яма зненацька з’явився в Мережі з Америки і написав 2 слова, які від нього вже ніхто не чекав

Український хореограф Влад Яма, який уже 2,5 роки відсиджується за кордоном і хвалиться у Мережах своїм безтурботним життям, вирішив підтримати земляків.

Український танцюрист і хореограф Влада Яма має одну дуже унікальну “здатність”, з’явиться в Мережі в найнесподіваніший момент і писати звернення, які від нього майже ніхто не чекає.

Так, 26 серпня, після наймасовішого обстрілу території України із застосуванням усіх видів ракет та безпілотників, коли ворог завдав ударів по 15 областям країни, втікач Влад Яма, який 2,5 роки відсиджується в США, вирішив підтримати співвітчизників і написав у своєму “сторизі” в Інстаграм два слова – “Країна тримайся…”. До свого повідомлення танцюрист доклав знімок, який ніяк не пов’язаний ні з обстрілом, ні з Україною та українцями.

Влад Яма з Америки раптово згадав про Україну
Влад Яма з Америки раптово згадав про Україну

Зауважимо, що це не перше подібне повідомлення Влада Ями. До цього хореограф примудрявся у найтрагічніший момент для України, публікувати недоречні “сторизи” про своє безтурботне життя в Америці, після чого відразу нарвався на гнів українців, які продовжують перебувати всередині країни. Багато хто писав, що краще б він взагалі мовчав.

Нагадаємо, що виїзд Влада Ями за кордон оповитий безліччю “таємниць”. Спочатку танцюрист просто нічого не говорив, потім стверджував, що разом із сім’єю покинув Україну 24 лютого, коли кордони для виїзду чоловіків були ще відкриті. Проте нещодавно Яма зізнався, що в перший день війни він перебував у Запорізькій області у батьків і організовував їм евакуацію у безпечне місце.

Влад Ямап
Влад Ямап

Щоразу Яма висуває нову версію, що стає причиною недовіри. Навіть незважаючи на те, що артист бере участь у благодійних акціях, українці продовжують скептично ставитися до його діяльності у США.

Також спливають деякі подробиці з його життя. Блогер Богдан Беспалов, посилаючись на власні джерела з близького оточення Ями, розповів, що артист збирається повернутися до України після закінчення війни і наївно припускає, що зможе легко відновити свою кар’єру. Нагадаємо, що до 2022 року Влад Яма був одним із найбільш затребуваних артистів в Україні та знімався майже у всіх рейтингових шоу

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.