Один кохає, інший дозволяє кохати: історії кохання Сумської та Борисюка, Потапа і Насті, Полякової та Вадима

Кохання зірок часто сприймається, як щось високе, унікальне. Та чи справді це так? Можливо, Полякова, Каменських та Сумська мають таке ж особисте життя, що й шанувальники відомих красунь?

Ольга Сумська і Віталій Борисюк офіційно одружені вже 28 років, а разом пара провела ще більше — 33 роки. Для багатьох шанувальників ця зіркова пара є ідеальною. Але за кожною, навіть дуже щасливою історією, завжди приховані суперечливі моменти та труднощі.

На момент знайомства Ольга та Віталій знаходилися у стосунках, а Сумська навіть чекала дитину. Але тоді кожен мав свої клопоти, тому певний час їхнє спілкування обмежувалося дружнім та професійним. Перші ж почуття між знаменитостями виникнули пізніше, під час підготовки до мюзиклу, у якому вони грали закохану пару. На той момент доньці Ольги від Євгена Паперного вже виповнилося 7 місяців, а Віталій уже знаходився у шлюбі.

Акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком
Акторка Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком

Але наявність в обох сім’ї не стала на заваді коханню. Все у Сумської й Борисюка почалося, наче за магічним збігом обставин, у Валентинів день. Ольга впевнена, що їхня любов й досі залишається найбільш бурхливою в українському шоубізнесі. Та її історія з Віталієм не була ідеальною. Там було місце і втраті дитини, і зраді, і навіть можливому розлученню. Але всі випробування пара подолала та навіть повторно зіграла весілля на 25 річницю шлюбу.

А ось історія Потапа і Насті буквально розгорталася на очах фанатів! Шанувальники понад 10 років здогадувалися про стосунки зірок, а потім самі ж спростовували здогадки, і так по колу. А потім відбулося весілля артистів, яке дало чітку відповідь на це питання.

Та якщо ви вважаєте, що ця пара була, наче з картинки, то в житті все було зовсім інакше. У Насті та Потапа досить складні характери, тому вони неодноразово сварилися і навіть могли місяцями не спілкуватися, при цьому продовжуючи спільну діяльність!

Співачка Настя Каменських зі своїм коханим Потапом
Співачка Настя Каменських зі своїм коханим Потапом

Звісно ж, через такі особливості артистів у інфопросторі неодноразово з’являлися чутки про розлучення знаменитої пари. Але жодного разу вони не підтверджувалися. А спільні появи в публічному просторі щоразу дозволяють зрозуміти, що пара все ще закохана.

Що стосується Полякової та Буряковського, то хоча їхній шлюб по тривалості поступається тривалістю союзу Сумської й Борисюка, але своєю міцністю цілком може показати приклад багатьом парам. З моменту знайомства королева ночі жодного разу не думала, що хоче розлучитися з Вадимом.

Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським та двома спільними доньками
Оля Полякова з чоловіком Вадимом Буряковським та двома спільними доньками

Для Олі Буряковський є прикладом ідеального чоловіка, якого у попередніх стосунках вона не зустрічала жодного разу. Тому співачка ні на кого його не проміняє. Звісно ж, як будь-яка пара Вадим і Оля іноді сперечаються. Часом доходило навіть до розмов про розлучення. Але ніколи далі подібних діалогів справа не заходила.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.