“Привези мені ракушку”: Леся Нікітюк побачила Раміну Есхакзай без косметики та ошелешила реакцією — є фото

Пости знаменитостей існують не для того, щоб шанувальники їх лайкали чи коментували, а для жартів незрівнянної Лесі Нікітюк. Дісталася телеведуча і до інтерв'юерки Раміни Есхакзай.

Раміна Есхакзай — одна з найщиріших знаменитостей в українському шоубізнесі. Вона завжди говорить те, що думає, та показує себе без прикрас. Це стосується і життя, і зовнішності. Хоча соціальні мережі блогерки часто містять розкішні фото, на які можна задивлятися із заздрістю, дівчина також часто демонструє себе без макіяжу і фільтрів, акцентуючи на тому, що ідеальних людей не існує. Хоча навіть без додаткових “інструментів” Раміна має чудовий вигляд.

Цього разу зірка показала світлини зі свого відпочинку на океанському узбережжі. Вона довго чекала можливості насолодитися такою відпусткою, тому на світлинах можна помітити щастя Раміни. Радість з нею розділив Володимир Дантес, написавши коментар “нарешті ви на морі”.

Раміна Есхакзай показала підписникам свої фото без макіяжу та фільтрів
Раміна Есхакзай показала підписникам свої фото без макіяжу та фільтрів

Судячи з тексту, вибратися дівчина змогла разом зі своїм коханим. Він зараз захищає країну, але отримав відпустку. Фото чоловіка Раміна не показує. Раніше ведуча вже пояснювала це рішення міркуваннями безпеки та пообіцяла, що спільні світлини будуть після перемоги.

Також Есхакзай закликала долучатися людей до лав захисників, щоб отримати можливість відпочивати в такій же атмосфері. Це викликало суперечки серед підписників. Дехто хвалив Раміну за її позицію та щирість. Інші ж закликали ведучу не узагальнювати все з власного досвіду, оскільки їхні рідні, які боронять Україну, вже давно не мали змоги відпочити.

Телеведуча Леся Нікітюк попросила у Раміни Есхакзай ракушку
Телеведуча Леся Нікітюк попросила у Раміни Есхакзай ракушку

Але все ж більшість коментарів була присвячена красі та природності Раміни. Підписників потішила справжність дівчини. Есхакзай отримала дуже багато компліментів. А от від Лесі Нікітюк Раміна отримала “морське замовлення” — ракушку.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.