У домашніх шортах, майці і босоніж: Надя Дорофєєва показала, як виглядає, коли її ніхто не бачить (ФОТО)

У дуже творчій і великій кімнаті серед величезного дивану розляглася тендітна Надя Дорофєєва. Можливо в цьому всьому зародиться і нова пісня.

Популярна в Україні співачка Надя Дорофєєва, яка нині є коханою жінкою відомого ресторатора Міши Кацуріна, показала, як вона виглядає вдома, коли її ніхто не бачить. У своїй stories у соцмережі Instagram вона опублікувала фото на якому лежить у величезній кімнаті на жовтому дивані. Все, що на ній одягнуто, це домашні короткі шорти зеленого кольору та стандартна біля майка. Зірка відпочиває на цьому велику дивані босоніж.

Не можна не відмітити дуже гарну, струнку і просто ідеальну фігуру Наді Дорофєєвої. При цьому, сама вона здається досить маленькою, не високою, і милою. Ніби саме на цьому дивані зірка сховалася від усього світу. Припущення вірні, адже цю свою світлину в stories вона підписала: “Ох і день…”. Співачка просто лежить на дивані, настільки втомлена, що їй зайвий раз важко поворухнутися.

Надя Дорофєєва показала, як виглядає вдома, коли її ніхто не бачить
Надя Дорофєєва показала, як виглядає вдома, коли її ніхто не бачить

При цьому, волосся Наді Дорофєєвої розпущене, немає ніякої зачіски. Обличчя без макіяжу, а єдине, що є з прикрас — це годинник на руці. Поруч із нею дві гітари: одна електро, а друга — класична. Ще в кімнаті можна побачити “клавішні”, музичні пластинки, які колись були дуже модними, безліч книг, світлин і квітів. Не дивно, якщо саме в такій атмосфері у співачки може зародитися нова пісня.

Знаменитість так втомилася, що не лише прилягла босоніж по лежати на дивані, а ще й прикрила голову рукою. В кадрі одразу стало помітно два її татуювання. Одне з них — величезна троянда на руці, яка нанесена від плеча і до самого ліктя. Поруч із Надею Дорофєєвою лежить без діла мобільний телефон. Скоріше всього, що це втома, як і в усіх українців, через те, що було протягом останніх двох діб. Зірки теж люди. До того ж, звичайні!

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.