Світлана Лобода станцювала із “ведмедем”: звір вищий за неї в рази і спритно рухає лапами – це треба бачити

Співачка Світлана Лобода вміє створити гарний настрій собі та іншим. Прямо серед вулиці зірка станцювала з величезним з ведмедем. А могла просто пройти повз.

41-річна поп-співачка Світлана Лобода, яка досі є заслуженою артисткою України, оприлюднила відео на якому танцює поруч із величезним ведмедем. Де саме це сталося, співачка не пояснила, вона просто зробила пост свого запального танцю, який стався прямо серед вулиці. Побачити його можна було в stories зірки на її особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Так, Світлана Лобода прогулювалася у дуже довгому бежевому плащі, широких чорних штанях, бежевій кепці та в чорних окулярах. Її образ можна назвати маскувальним, адже кепка так сильно натягнута на лоба і “дотягнута” до окуляр, що зірку, одразу й не впізнати. А можливо, ніхто б так і не дізнався, що то була саме вона, якби не її відео в stories.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Місцем і містом, де прогулювалася співачка, блукав і величезний костюмований ведмідь. Не факт, що він теж одразу зрозумів, що перед ним — зірка! Утім, разом вони дали “жару” у танці. Ведмідь теж, не простий, а з модним “метеликом” на шиї, якому надали більшу перевагу за краватку. Також, висіла на величезній м’якій іграшці і скринька. Явно що з благодійною метою зборів коштів для чогось, або когось. Утім, це не заважало ведмедю розважати всіх перехожих і дарувати всім радість.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Далі в своїх розповідях Світлана Лобода показала, як відбувалися зйомки кліпу на її останню випущену пісню “Молода”. Це було щось! Співачка “змусила” акторів встати на старт доріжки для бігу прямо на стадіоні. А ще пройтися цим стадіоном у вечірніх довгих сукнях, на каблуках і з яскравим макіяжем на обличчі.

Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем
Світлана Лобода виконала танець з ведмедем-велетнем

Варто зазначити, що на бігову доріжку в кліпі Світлани Лободи всі жінки вишукувалися саме у високих підборах і виконали стандартні “команди” — на старт, увага, руш! Танцювали і бігали там, вони теж, на цих же високих підборах! Тому, вечірні сукні, підбори і каблуки не привід не ходити на стадіон, не бігати там, і не займатися рухливими вправами. А навпаки, у всякому разі в кліпі Лободи.

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.