Як Мохаммада Захура “кинули” після розлучення зі співачкою-чернігівкою Камалією: “400 мільйонів доларів”

Колишній чоловік Камалії Мохаммад Захур ніколи не користувався соцмережами, проте нещодавно мільярдер уперше оприлюднив пост, де звернувся по допомогу. Що сталося?

На відміну від співачки Камалії, британський мільярдер пакистанського походження Мохаммад Захур ніколи не вів соцмережі і з’являвся лише на фото в Інстаграмі своєї знаменитої дружини. Проте, днями бізнесмен, який багато років інвестував кошти в економіку України, вперше написав величезний та змістовний пост, в якому звернувся за допомогою.

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву

Публікації з’явилися на сторінці Камалії. Спочатку Мохаммад Захур запровадив аудиторію у суть справи та розповів, що він, як громадянин Великобританії, який весь цей час жив зі своєю дружиною та дітьми в Україні, понад 30 років інвестував свої кошти в економіку країни. За його підрахунками, сума становила близько 400 мільйонів доларів. Як колишній власник єдиної на той момент англомовної газети Kyiv Post він підтримує свободу слова і прозорість у вирішенні тих чи інших питань, тому британський мільярдер вирішив публічно розповісти про історію, в яку він залучений. Вона пов’язана з його боротьбою проти корупції та правової несправедливості, з якою він зіткнувся в наші дні. Усю суть справи Мохаммад докладно виклав у першому пості.

У продовженні британський мільярдер пакистанського походження докладно пояснив, чому публічне освітлення так важливо особисто для нього і всієї спільноти. Мохаммад Захур вважає, що подібні прецеденти ставлять під удар довіру інших іноземних інвесторів, які, як і він можуть зіткнутися з подібними проблемами і закликав західні уряди та міжнародні організації та бізнес-спільноти вимагати від України більшої підзвітності, щоб уникнути подібних “небезпечних прецедентів для інших”. Також мільярдер відкрито виклав такі кроки – це публічне висвітлення своєї справи, тому він запускає кампанію на всіх доступних йому платформах.

“Моя мета – домогтися того, щоб ця справа – і подібні до неї – отримали заслужену увагу західних ЗМІ та політиків. Я продовжуватиму боротися за свої права у міжнародних судах, але мені потрібна підтримка світової спільноти, щоб висвітлити цю несправедливість”, – написав Мохаммад Захур.

Те, що публікації з’явилися на сторінці Камалії, можуть свідчити, що колишня дружина його  підтримує.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.