“Сини депутатів не люблять”: привітання з Днем Незалежності від Тимошенко викликало обговорення в мережі

Про що ви думаєте, чуючи прізвище "Тимошенко"? Не спішіть уявляти щось погане, адже є новина, яка може сподобатися навіть тим, хто обожнює критикувати Юлю.

Юлія і Кирило Тимошенко можуть створити у пересічного українця враження, що від власників цього прізвища завжди варто очікувати неприємних “сюрпризів”. Та насправді все ж в Україні є людина, яка здатна внести трохи балансу та добра у це питання — Антон Тимошенко.

Цього парубка ви можете знати по подкасту “Гуртом та Вщент”, який він веде з ексшоуменом і відомим волонтером Сергієм Притулою. У відео чоловіки обговорюють цікаві та важливі теми, намагаючись випускати відео щотижнево й іноді запрошуючи до запису випусків гостей.

Гуртом та Вщент — спільний подкаст Антона Тимошенка та Сергія Притули
Гуртом та Вщент — спільний подкаст Антона Тимошенка та Сергія Притули

Але шанувальники Антона у першу чергу знають його завдяки стендапам. Виступати хлопець почав ще у 2015 році. За рік Тимошенко двічі переміг на шоу “Розсміши коміка”. Також Антон є одним зі сценаристів проєкту “#@)₴?$0” для YouTube-каналу Телебачення Торонто.

Після 24 лютого класичний формат шоу став на паузу, тому Тимошенко почав ще активніше виступати на сцені та збирати гроші на потреби українських захисників. До слова, головний ведучий “#@)₴?$0” Майкл Щур (Роман Вінтонів) також долучився до оборони України.

Журналіст Роман Вінтонів, краще відомий під псевдонімом Майкл Щур
Журналіст Роман Вінтонів, краще відомий під псевдонімом Майкл Щур

У пості до Дня Незалежності Антон вирішив показати себе на фоні рекламного плаката від блоку Юлії Тимошенко. Хлопець підписав світлину “люблю тебе, Україно, навіть якщо сини депутатів не люблять”. І доводить комік це не лише словами, але й справами.

Наприклад, з нещодавніх концертів, організованих у Києві та Львові, Тимошенко передав на потреби Сил Оборони 1.25 млн гривень. Про використання коштів, отриманих на виступах та під час аукціонів, Антон регулярно звітує у власних соціальних мережах.

Привітання від Тимошенко до 33-річчя Незалежності сподобалося українцям
Привітання від Тимошенко до 33-річчя Незалежності сподобалося українцям

До слова, Тимошенко також хотів організувати подкаст “Гуртом та Вщент” в офлайн-форматі. Він запропонував цю ідею Сергію Притулі, але волонтер категорично відмовився від неї, бо більше не уявляє себе на сцені та відчуває дискомфорт навіть через подібні думки.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.