Замість надмірної опіки — у самостійне плавання з 7 років: яка мама Тіна Кароль для свого єдиного сина

Чи може дитина зростати без материнського виховання? Так, що доводить приклад Тіни Кароль, яка відправила свого сина за кордон ще у досить юному віці.

Шанувальники знають, що Тіна Кароль має сина Веніаміна від покійного чоловіка Євгена Огіра. Але не всім відомо, що хлопець уже давно не живе в Україні. Співачка відправила хлопчика за кордон ще у 7-річному віці. Чому Тіна наважилася на таке рішення?

Причиною став саме Євген. Коли вже було зрозуміло, що ніяке лікування йому не допоможе, Огір отримав від коханої декілька обіцянок. Найголовніша — продовжувати виступати. Євген розумів, що Тіни буде складно без чоловіка, з яким вона будувала життя й кар’єру, через що артистка може захотіти піти зі сцени. Але Огір попросив Кароль не робити цього. Тому навіть фатального вечора дівчина не закінчила концерт, знаючи про втрату коханого.

Весільні фото співачки Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра
Весільні фото співачки Тіни Кароль та її покійного чоловіка Євгена Огіра

Але це було не єдиним побажанням, яке чоловік залишив Тіні. Також він попросив відправити їхнього сина до престижної приватної школи у Лондоні. Євген хотів, щоб хлопець мав хорошу освіту. Тому Кароль погодилася на такий крок, хоча він дався їй важко.

Сьогодні Тіна нечасто бачиться з сином, тому часто сумує за хлопчиком. Але вона пишається здобутками Веніаміна. Співачка неодноразово зазначала, що її син є відмінником, а ще добре знає декілька мов. Окрім української та англійської хлопець також вільно володіє іспанською і французькою. Крім цього він грає на фортепіано та вміє танцювати гопак.

Веніамін іноді приїздить в Україну, чим щаслива мама ділиться в соціальних мережах. Під час торішніх літніх канікул співачка навіть повторила з Веніаміном світлину, яку робила колись з Євгеном. Шанувальники одразу помітили схожість сина з батьком, а також його дорослість у такому юному віці. Нагадаємо, що в листопаді хлопчику виповниться 16 років.

Тіна Кароль зі своїм чоловіком Євгеном та сином Веніаміном Огіром
Тіна Кароль зі своїм чоловіком Євгеном та сином Веніаміном Огіром

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.