Коли “моя хата скраю”: Оля Полякова ледь встигла на потяг, а свої речі лишила на вокзалі — буває і таке

Популярну співачку Олю Полякову спіткали "неймовірні" пригоди закордоном. Так "весело" вона ще не їздила і не подорожувала. Зірка розповіла, що сталося!

Українська співачка Оля Полякова, яка має неабияку популярність, забула всі свої речі на пероні вокзалу у Варшаві. Вона уже їде в потязі, що курсує з Варшави до Києва, а от її речі будуть закордоном ще добу. Про все це співачка розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

Якесь невезіння у знаменитості почалося з того, що з початку вона спізнилася на літак, який мав курсувати з Ніцци у Варшаву (з Франції у Польщу). Вона чітко не пам’ятала, коли мав вирушати літак: о 13:00 чи о 13:20. Зателефонувала своєму менеджеру, а той сказав, що її літак уже, як 3 хвилини курсує в небі…

Після цього, Олі Поляковій, яка дуже хотіла вже потрапити додому, нічого не лишалося, як купити нові квитки на літак і на потяг. Наступного дня вона прокинулася о 06:00 і уже о 07:40 виїхала, щоб 100% потрапити на літак і успішно долетіти до Варшави. Вона це зробила — бінго! Добре до летіла і вже навіть розслабилася після цієї пригоди. Але це було ще не все.

Їдучи Варшавою в автомобілі Оля Полякова потрапляє у величезну транспортну тягучку. Попереду на дорозі, ще й неподалік повороту, щось сталося. Роз’їхатися не можливо: ні вперед, ні назад. Водійка співачки запропонувала вийти з автівки, пройтися 200 метрів, і спробувати “піймати” таксі. Але і з цим славнозвісній співачці не пощастило!

Попереду на дорозі було одне єдине таксі у якому сиділа дівчина з України. І вона сказала, що ні кого до себе в салон не візьме. Водійка навіть спробувала домовитися з нею, пояснивши, що це наша українська Оля Полякова, і що вона не встигає на потяг. Але українка сказала своє категоричне ні.

“Українка не дозволила мені сісти до неї в таксі. Вона зі своїми речами встигла і потрапила на потяг. А я просто чудом “стрибнула” у поїзд”, – під великим враженням поділилася своїми емоціями співачка.

Оля Полякова забула свої речі на вокзалі у Варшаві
Оля Полякова забула свої речі на вокзалі у Варшаві

У результаті їм вдалося виїхати з тієї автомобільної тягучки, заїхати в потрібний поворот і потрапити до вокзалу. Але потяг уже от-от відправлявся, Оля Полякова туди забігла, а ось її батько так і лишився з її речами на пероні вокзалу. Бо потяг уже почав від’їжджати і занести та передати речі не встигли.

“Затор у який ми потрапили, стояв перед світлофором, і просто неможливо було роз’їхатися. Ті українці, які не підтримують один одного, це просто сором”, – завила Оля Полякова.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.