Розкритий секрет шикарної шкіри Світлани Лободи: зробити таке може кожна жінка, але потрібно кілька речей

Співачка Світлана Лобода оприлюднила бекстейдж у якому чітко видно, що робить для того, щоб мати ідеальну шкіру. Все не так просто, як здається на перший погляд.

Багато хто вважає, що красива і гарна шкіра, це комусь Богом дано. А ні..! Це все величезна, постійна і клопітка робота над собою, своїм тілом, а ще — грим. Саме так роблять зірки, насамперед, співачка з України Світлана Лобода, щоб гарно виглядати на сцені. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона показала, що робить зі своєю шкірою перед тим, як вийти у зал до глядачів.

Кілька секундне відео співачки Світлани Лободи розкриває все, що необхідно для того, щоб зі сцени, або з екрану телевізора, виглядати просто неймовірно! Це грим. Вона робить не лише макіяж на обличчі, а й гримує практично все тіло. Це і шия, і бюстьє, і “кістки” ключиць, все. Маскувати зірки можуть навіть шкіру рук. А можуть і всю себе цілком! Дивовижні образи не робляться з нічого. А люди в живу не є ідеальними. До того ж, ніхто.

 

Утім, Світлану Лободу знову кудись “понесло”, у якийсь незвичний для простих людей формат. У бекстейджі перед своїм концертом вона показала, що цього разу виступатиме у довгих насичено-червоних лосинах, колір яких трішки “виїдає” очі. Але можливо, що зі сцени це буде виглядати як раз нормально. До цього вона додала довгий, широкий і темно-бордовий халат, який весь в стразах. Під халатом — чорний обтягуючий топ із тоненькими бретельками.

Зірка завершила свій образ додаванням прикрас. Це довге кольє з величезною підвіскою у формі хрестика, який повністю оброблений дорогоцінними камінцями. Схоже, що Світлана Лобода віруюча жінка, і носить такий хрестик не лише для краси, а й з метою оберігу від “дурних” очей. До свого яскраво-червоного кольору із додаванням темно-бордового і в’їдливого фіолетового кольору, вона додала темні окуляри з червоним обідком.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу відгуляв пишне весілля у Туреччині: наречена була крутіша за всіх його екс-дружин (фото)

Колишній чоловік Ані Лорак, який нещодавно розлучився зі своєю другою дружиною Лілією Реус і розійшовся з третьою – Анастасією Фоксі відгуляв пишне весілля на батьківщині у Туреччині.

Сумська показала кольє, як у “Роксолани”: зірка опублікувала архівне фото, зняте за лаштунками серіалу

Легендарна акторка Ольга Сумська опублікувала опитування і чекає на правильну відповідь від своїх прихильників. Останні поділилися на два "табори" і вагаються між 2 серіалами.

Чимось схожа на Ірину Білик: Павло Зібров показав рідкісне фото із дружиною – 30 років вона все контролює

Відомий український співак Павло Зібров, який завжди користувався увагою протилежної статі, показав, як зараз виглядає його дружина Марина. Нещодавно їй виповнилося 65 років.

Оля Полякова зустріла ранок без чоловіка: дружина Вадима Буряковського не приховує, як їй добре жити одній

Оля Полякова показала, як добре вона спить вночі і якою гарною прокидається зранку. Зірка продовжує бути щасливою і радіти проживанню в своїй квартирі в Києві.

Ольга Мартиновська провела ніч у полі: зірка “МастерШеф” спала на землі й прокинулася зранку під спів птахів

Ольга Мартиновська вирішила виспатися, як в Раю. Вона розстелила постільну білизну прямо серед поля, добре відпочила і зустріла ранок під спів диких пташок.

Купається в чані з теплою водою на фоні природи: Наталя Могилевська показала “лакшері” відпочинок в Україні

Наталя Могилевська знайшла зону для відпочинку з сучасними модульними будиночками, чистим озером, чаном і гарним пляжем. Вона вже там відпочила і поділилася своїми враженнями.