Попереду живіт, а вже потім дружина Володимира Остапчука: вагітність Каті все швидше набирає обертів

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, уже має животик, який "іде" попереду неї самої. Її вагітність все більше набирає обертів, як і її вага.

Вагітна дружина відомого шоумена Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, сьогодні зранку, 28 серпня, опублікувала відео на якому спочатку “іде” її живіт, а вже потім вона сама. Точніше, її уже здоровий животик “іде” попереду неї самої. Це дуже мило, адже означає, що вагітність лише набирає обертів. Відео, яке було знято з верхнього ракурсу і на якому чудово видно, який у Каті животик, вона сама зняла і опублікувала в мережі Instagram.

Після цього вона відправилася на УЗД (ультразвукову діагностику), щоб подивитися в “очі” людині, яка вже третю ніч не дає їй спати. Тобто подивитися на свого сина шляхом УЗД і розібратися, що там відбувається. Нині Катерина Остапчук перебуває на 23 тижні вагітності. Але її син за вагою та зростом уже, як на 24 тижні вагітності. Також у сина зіркового подружжя вже довгі ноги.

“Мама годує нормально”, – написала дружина Остапчука.

Вагітна дружина Володимира Остапчука показала животик
Вагітна дружина Володимира Остапчука показала животик

Крім цього, сьогодні зранку Катерина Остапчук уже встигала вдаритися лобом об дверцята кухонної шафи. Щодо свого досить великого животику вона заявила, що хотіла бути спортивною, але зі спортивного в неї була лише форма. І показала світлину на якій вона в облягаючих спортивних лосинах і короткому топі. Животик вона відкрила і показала повністю. До народження свого сина Катя Остапчук уже встигла придбати одяг, випрати його, але до прасування справа так і не дійшла.

“Прасувати буду пізніше, я ще не настільки “включилася”, – пояснила дружина Остапчука.

Вагітна дружина Володимира Остапчука показала животик
Вагітна дружина Володимира Остапчука показала животик

Взагалі у родині Остапчуків пранням речей займається саме Володимир, а не Катерина. У них для цього навіть є окрема кімната: велика і зручна, де можна прати і прати.

“У нас є така кімната для Вови. Зазвичай він пранням займається”, – пояснила Катерина Остапчук.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.