Приховувати давно немає сенсу: Пономарьов розповів про усіх своїх спадкоємців – одна дитина не від нього

Олександр Пономарьов має трьох дітей від різних жінок, але, як з'ясувалося, дещо в цій історії не настільки однозначно. Виконавець про це ніколи не говорив на публіку, але і правду не приховував.

Олександр Пономарьов за свою довгу кар’єру пережив чимало скандалів. Здебільшого вони стосувалися лише його особистого життя. На щастя, в професійному плані він ніколи не давав поганих чи сумнівних результатів.

Ба більше, скандали розгорталися лише після чергових великих інтерв’ю, в яких то виконавець, то його дружини розповідали деталі їхнього шлюбу, конфліктів, тощо.

Зокрема, Вікторія Мартинюк звинувачувала колишнього дружина постійно в зрадах, а також поганому ставленні до неї. Попри все Олександр зумів побудувати прекрасні стосунки зі своїм сином Сашком. Так само з Оленою Миколаївною Мозговой зірки зараз дуже холодні стосунки. Продюсерка буквально заявила, що екс-чоловіка для неї не існує. Але з дочками зірки абсолютно інша історія. Навіть під час розлучення пари дівчата підтримали саме Олександра.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дітей

Олександр Пономарьов розкрив причини свого розлучення
Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх дітей

У шлюбі з продюсеркою Олександра Пономарьова з’явилася дочка Євгенія. А от дочка Зоя народилася від покійного чоловіка Олени, ім’я якого досі залишається загадкою.

Не дивлячись на цей факт виконавець одразу ж прийняв дівчину як рідну дочку, підтримує з нею зв’язок, надзвичайно сильно її любить і приймає будь-які її рішення, навіть якщо вони йому не імпонують. Наприклад, нещодавно вона зізналася, що будує стосунки з іншою жінкою в Європі. Олександр Пономарьов дав коментар, який у нього просили, і визнав, що він такого не розуміє, але ні в якому разі не переходив жодних меж у своїх висловлюваннях.

Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою
Виконавець разом зі своєю названою дочкою. Привітання Олександра Пономарьова для доньки Зої від шлюбу з Оленою Мозговою

Зоя завжди може знайти відгук у свого названого батька, знає, що може до нього звернутися і ставиться до нього як до рідного, так само, як і він її сприймає власною спадкоємицею. Хіба це не сильніше та не вище за генетичний зв’язок?

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.