Жила з Потапом ще в Україні: що відомо про “коханку” чоловіка Каменських і як вона потрапила в їхню сімʼю

Потап роками приховував свій шлюб з Настею Каменських, та коли правда вийшла назовні, у гру нібито вступила ще одна жінка, про яку стало відомо не так давно.

Після новини про весілля Потапа та Насті Каменських у житті пари настала нова ера. Здебільшого тому, що вони почали заробляти через контент особистого характеру. Настя та Олексій щоденно публікували різні відеоролики, в яких показали, як проходить їхнє подружнє життя, чим вони займаються у своєму розкішному домі, як виходять на пробіжки, заходять в гості до своїх кумів.

Публіка одразу ж помітила жінку, яка завжди знаходилася поруч зі співачкою. Здавалося, вона днює та ночує разом з парою. І це виявилося правдою. Пані Ганна Андрійчук, краща подруга Каменських, як виявилося на той період проживала разом з родиною. Так само і матір артистки пані Ліда, яка не могла впоратися з втратою чоловіка і шукала втіхи у сім’ї своєї дочки.

Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки

Потап повернувся та показав, як стрімко втрачає популярність
Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки

Вони їли разом, подорожували разом, знімали кліпи, виходили люди та ділилися спільним контентом. Це було схоже на справжню ідилію, хоча співачку постійно намагалися попереджати, що жити під одним дахом з чоловіком та своєю подругою не є добре.

Ще пізніше колишній чоловік Ганни Андрійчук Олексій Завгородній дав інтерв’ю, в якому підтвердив, що вони розлучилися. Ганна, так само як і пані Ліда мала серйозні проблеми, сильно засмучувалася, а тому подруга забрала її до себе. У цьому складі вони рушили і до Іспанії на початку 2022-го. Хіба що до них доєдналася матір Олексія.

Потап відреагував на чутки про появу у нього коханки. Ганна Андрійчук з колишнім чоловіком Олексієм Завгороднім

Раптово аудиторія не змогла не помітити, що Ганна більше не з’являється поруч з Настею. Трапилося це через півроку після повернення артистки до України. Андрійчук приїхала разом з нею, але більше у її компанії не світилася.

Яким же здивуванням було для публіки почути від Богдана Беспалова, що нібито Андрійчук стала коханкою Потапа. Підтвердження цій новині досі немає. Настя Каменських ніяк не коментує дану плитку, як і сама Андрійчук. А у різних подкастах звучали обговорення даної ситуації. Зокрема блогери говорили, що нібито Потап просто підвіз Андрійчук до готелю, через що між дівчатами виникла суперечка, а у шоу-бізнесі поповзли плітки про зраду.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.