Радісна зустріч: Ірина Білик засвітилася у США з кумою Лорак: разом відзначали важливе для України свято

Співачка Ірина Білик дала концерт в Атланті (США), після якого зустрілася з кумою Ані Лорак гімнасткою Лілією Подкопаєвою та її чоловіком Ігорем Дубинським. Емоції переповнювали всіх!

Нещодавно стало відомо, що співачка Ірина Білик збирається з концертами в США. Серед вказаних було місто Атланта, де вже кілька років живе кума Ані Лорак олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва разом із сім’єю. Спортсменка не могла пропустити таку важливу подію і разом із чоловіком бізнесменом Ігорем Дубинським та молодшою ​​дочкою Евеліною з’явилася на благодійному заході, який проходив у День Незалежності України.

Концерт Ірини Білік в Атланті
Концерт Ірини Білік в Атланті

Після концерту Ірина Білик та Лілія Подкопаєва зробили фото на згадку.

Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою

Публікації з’явилися на сторінці куми Ані Лорак за тиждень після заходу. У коментарях Лілія поділилася враженнями та розповіла про емоції, які відчувала того вечора. На одному їхньому фото можна побачити молодшого сина Ірини Білик Табриза. Хлопчик підтримував маму за лаштунками під час її виступу, а наприкінці концерту разом із іншими дітьми вийшов на сцену.

Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою
Ірина Білик зустрілася в США з Лілією Подкопаєвою

Зважаючи на все, Табріз опинився на гастролях з мамою не випадково. Відомо, що у США зараз живе його батько – азербайджанський співак, стиліст та фотограф Аслан Ахмадов.  Більше року тому колишній чоловік Ірини Білик переїхав до Америки. Спочатку після початку війни в 2022 році Аслан продовжував залишатися в Москві, проте незабаром перебрався в Баку і звідки переїхав на ПМП до США.

Колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов змінився до невпізнання

За словами 51-річного Ахмадова, який з нуля намагається збудувати кар’єру, перший рік життя в Америці виявився для нього набагато складнішим, ніж він припускав. Опинившись у зовсім іншій культурі, знаменитості довелося кардинально змінити звичний ритм життя, свої звички, побут та оточення. Найскладніше далася Аслану розлука з друзями, близькими та коханими людьми, від яких він вперше опинився на такій великій відстані. Однак зараз відстань між його єдиним сином Тебрізом помітно скоротилася. Хочеться вірити, що їхня зустріч обов’язково відбудеться.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.