Як танцівниця кордебалету: Аліна Гросу приміряла ультра-вузький топ під максі-спідницю – тренд 2024

Модниця Аліна Гросу, яка проживає у США, не перестає змінювати свої образи. Сукні в яких вона була схожа на Мерилін Монро, вона замінила на дещо інше, більше коротше, але пишне.

Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка вже тривалий час проживає у США, не перестає дивувати своїх фанатів і підписників. І вкотре — змінами в своєму образі. Цього разу зірка дійшла до того, що взагалі обміняла білі пишні сукні на короткий топ і спідницю. Вона часто дивувала своїми образами і стилем, який дуже схожий із Мерилін Монро. Тепер вона наближена до стилю професійних танцівників кордебалету.

Білий топ, який одягла зірка, складається зі збирання тканини в кілька рядів. Він чудово підкреслює верхні форми співачки. Бретельки топу максимально тоненькі. Це робить кістки ключиць і самі плечі дуже ніжними і тендітними. Спідниця у співачки пишна, як ретро-сукня в Мерилін Монро. Вона одягнула її в режимі “завищена талія”. Не видно навіть пупка зірки, бо так високо вона зафіксувала цю спідницю.

Аліна Гросу показала себе в образі танцівниці кордебалету
Аліна Гросу показала себе в образі танцівниці кордебалету

Свій образ співачка завершила прикрасами, але не золотими, як це буває завжди. Цього разу в якості кольє на шию вона обрала ланцюжок срібного кольору. Він складається з маленьких круглих бусинок, які тісно прилягають один до одного. Саме кольє дуже ніжне. До цього вона додала дуже великі, навіть величезні круглі сережки. На лівій руці співачки можна помітити простий браслет, який зроблений або з тканини, або з натуральної шкіри. Але не з золота чи срібла.

Відповідно, що до такого топу і такої спідниці, Аліна Гросу зробила певну зачіску і макіяж. Волосся у неї пишне, закручене і з фіксованим об’ємом. Зачіска, як і в попередніх фотосессіях, залишається схожою на зачіску Монро. А ось макіяж вона зробила незвичайний. По-перше, цього разу зірка намалювала собі здоровезні стрілки. Її повіки прикрасили тіні коричнево-срібного кольору. Брови підведені чорним олівцем. І до всього цього — манікюр середньої довжини із яскраво-червоним кольором. У всьому цьому Аліна Гросу трішки схожа і на Барбі.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.