Тільки поводив за носа: Ольга Сумська розповіла про сина сестри Наталії та його вчинок – “Все неправда”

58-річна Ольга Сумська розповіла про сина сестри Наталії Сумської В'ячеслава Хостікоєва та його вчинок. Чого не може відпустити акторка племіннику?

Було достатньо лише погляду на Ольгу Сумську та В’ячеслава Хостікоєва, щоб навіть відчути укол заздрощів, настільки вони були дружніми та близькими.

Разом їм доводилося працювати не раз. Особливо часто вони зустрічалися під час роботи над дубляжем. Знаючи одне одного майже 30 років, їм було дійсно просто працювати в тандемі. На особистих сторінках зірок в соціальній мережі Instagram регулярно з’являлися їхні спільні кадри. На знімках тітка та племінник посміхалися та виглядали дуже дружніми.

Це з деякої точки зору було навіть дивно спостерігати, адже вже тоді Ольга В’ячеславівна натякала на непрості стосунки з рідною сестрою Наталією. Тоді артистка не знала, в чому проблема, і лише пропускала, що можливо сестра на неї ображена через давні інтерв’ю, в якому Ольга заявила, нібито була закохана в Хостікоєва, а він у неї.

Зараз Ольга Сумська вже відкрито говорить про те, що сестра з нею навіть не вітається. Судячи з усього, раніше зірка не могла собі дозволити говорити як є через матір Ганну Іванівну, яка дуже засмучувалошся, що її дочки можуть не ладнати.

Ольга Сумська розповіла про наклеп зі сторони В’ячеслава Хостікоєва

Актор В'ячеслав Хостікоєв зі своєю коханою Анастасією Рулою та мамою Наталією Сумською
Ольга Сумська розповіла про наклеп зі сторони В’ячеслава Хостікоєва

Але якщо у випадку із сестрою Ольга В’ячеславівна налаштована на примирення, дуже хоче цього, намагається робити перші кроки і із задоволенням отримає дзвінок від пані Наталі, то на рахунок племінника все не так позитивно.

Після його скандального інтерв’ю, в якому була пригадана тема Паперної, Ольга В’ячеславівна не вважає, що поки вони можуть знайти спільну мову. Нагадаємо, що актор засудив свою двоюрідну сестру за її небажання говорити про власну позицію, а також відсутність на похоронах бабусі. Пізніше з’ясувалося, що і сам В’ячеслав на них присутнім не був.

Хостікоєв пізніше заявив, що хоче помиритися з тіткою, але вона його спроби не приймає. Ольга Сумська не погоджується:

“Це все неправда. Я не вірю в ці слова. Він дав інтерв’ю, і так розгалужено, і так відверто про це говорити і апелювати. Чому Тоня не була на похороні мами? Як можна долетіти? Тоня прилетіла на один день ще у 2021 році на останній день народження мами. Але чи був Слава на дні народження?”

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.