34-річна Дорофєєва не змирилася, що все закінчилося, а Кацурін не поспішає про це говорити: “Не можу”

34-річна співачка Надя Дорофєєва не змирилася, що все закінчилося, а її чоловік Міша Кацурін не поспішає про це говорити. Що сталося і чому це не дає спокою артистці?

За плечима популярна українська співачка Надя Дорофєєва має більше 10 років активної роботи на сцені. Хоча розпочати цей непростий шлях їй допомагав ніхто інший як Потап, все ж таки команда довго працювала над тим, аби вийти у лідери в українському шоу-бізнесі. Праця того була варта. Незабаром Надя і Олексій, будучи дуетом, збирали величезні зали і були в усіх на слуху.

Піти з колективу співачка вирішила на самому піку. Можна сказати, що ніякого простору для дискусій вона не залишила: а дует міг ще жити дуже довго, залишатися популярним, приносити шалені доходи. Але Дорофєєва мріяла про сольну кар’єру і зійшла з цього шляху заради свого бажання вчасно.

Їй довелося попрацювати у новому амплуа лише рік у мирній Україні. Після розпочалися складні часи.

Надя Дорофєєва розповіла про завершення особливого етапу в її житті

Надя Дорофєєва показала, на яку жертву пішла заради дочки Кацуріна
Надя Дорофєєва розповіла про завершення особливого етапу в її житті

Ірина Горова, продюсерка Наді, до сьогодні робить все необхідне для того, аби виконавці не сприймалися як працівники розважальної сфери. У кожному своєму інтерв’ю вона наполягає на тому, що співаки являються носіями культури, і їхня діяльність важлива. На дану тему можна дискутувати вічно, адже далеко не всі погоджуються з думкою пані Ірини.

У якості аргументації проводиться і якість творчості, і доречність, і минуле артистів, які здебільшого співали російською.

Але на тлі усіх негараздів та перепон надії вдається швидко здійматися вверх. Можна сказати, що вона та Джамала — єдині українські артистки, реклама творчості яких знаходилася навіть на Таймсквері.

Саме тому зараз у співачки прекрасний настрій: нещодавно вона похизувалася своїм новим досягненням. Але все приходить та йде. Зокрема, артистка також поділилася своїм смутком на рахунок того, що літо вже проходить.

А от її чоловік Міша, судячи з усього, не так любить даний сезон, адже поки що у своєму блозі публікує кулінарні ролики.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.