Куди зникли колишні чоловіки Камалії: найбагатшому на горизонті пакистанцю Захуру було легко їх “посунути”

До знайомства з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром Камалія мала стосунки з чоловіком, від якого їй довелося тікати посеред ночі і ховатися в кущах.

Минулого року співачка Камалія зробила офіційну заяву і повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, що після 20 років шлюбу розлучається зі своїм впливовим чоловіком британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. Для багатьох ця новина стала великим ударом та розчаруванням, адже зовні вони здавалися ідеальною парою. Їхня перша зустріч відбулася, коли Камалії було 26 років, а через два місяці співачка вже вийшла заміж за мільярдера, а до цього в житті вирували справжні пристрасті.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Про один свій роман Камалія колись розповіла у програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна». Сама артистка називає ці стосунки невдалими, бо чоловік дуже наполягав на тому, щоб молода співачка вийшла за нього заміж. Він буквально змушував її піти до РАГСу, але Камалія не погоджувалася, адже на той момент їй було лише 20 років. Вона займалася кар’єрою і сімейне життя до її планів не входило.

За словами Камалії, чоловік був у неї дуже закоханий, вона теж відчувала до нього симпатію. У розмові артистка зізнається, що в її бойфренда щось було не так з головою, оскільки одного разу, коли вони були разом у Криму, він сказав, що нікуди не відпустить, доки не буде штампу в паспорті. Співаці довелося бігти посеред ночі і сумкою ховатися в кущах до ранку, щоб сісти в перший же поїзд і повернутись додому.

Після такого стресу Камалія ще довго не підпускала до себе чоловіків, але зустріч з пакистанським мільярдером через 6 років все змінила. Захур також був дуже наполегливим, що спочатку насторожило Камалію. Вже через кілька днів після знайомства, він освідчився їй і запропонував жити разом. Про весілля співачка навіть не думала, але заповзятливий мільярдер хитрістю видав Камалію за себе заміж.

Камалія розповіла про свої стосунки до знайомства з мільйонером Захуром
Камалія розповіла про свої стосунки до знайомства з мільйонером Захуром

Він запросив її до себе на батьківщину, начебто на весілля друга, але потім з’ясувалося, що це власне весілля Камалії. Коли всі почали обсипати пару квітами за пакистанським звичаєм, 48-річний Мохаммад Захур запропонував свою молоду кохану стати його дружиною, Камалія, звичайно ж, відповіла “так”.

Далі життя Камалії перетворилося на справжню казку. Багатий чоловік обсипав її подарунками, дарував прикраси та вбрання, брав участь у її кар’єрі та організовував концерти, зробив коханій оригінальні сюрпризи, показав їй майже весь світ. Однак і цій казці прийшов кінець.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.